Kupie rurke emulsyjna F-74

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie kupie rurke emulsyjna f-74, bo u mnie w sklepach nie mozna tego nigdzie dostac

Mi kupil danio. koszt ca 15 z wysyłką bo bralem tez obrotek ....

Nie lepiej poszukać rurki emulsyjnej made by Mazik?? O szczelince oczywiście mowa;]

Ja jestem chętny na szczelinową .

Jak by ktos mial taka szczelinowke to bardzo chetnie ale f-74 tez nie pogardze(moze sie komus peleta po garazu kurde u mnie w sklepach tego akurat nie maja

[ wiadomość edytowana przez: huhu dnia 2004-12-06 14:29:56 ]

Pan Mazik nie chce zabardzo robić rurek emulsyjnych pojedynczo, albo odrazu cały gaźnik albo więcej sztuk bo pojedynczo chyba mu się nie opłaca . Pytałem bo chciałem kupić.

To moze by tak kilka osob sie zdecydowalo na taka szczelinoweczke to by zrobil. tylko pytanie ile by chcialo i od ilu on je wykona. ja jestem chetny :]

To już mamy trzy osoby.

a ja zapytam tak:
kiedy ostatnio kontaktowaliscie sie z p.Mazikiem>...???
miałem ok. 2 miechy temu do zrobienia gazior...i p.Mazik bardzo chorował...raz jak dzwoniłem- mlody głos (chyba syn) powiedział:
"niestety..nic juz sie nie da zrobic"...a teraz to mi głupio dzwonic...

pół roku temu brałem od niego 10 szczelinówek WP3/2,7 i koszt wykonania jedej wynosił 15zł....

jesli macie gaźniki S1A to ta rurka sie nie spisuje....

To ja się może dopiszę z ofertą sprzedaży całego gaźnika robionego przez Mazika / wersja sport - oferty na prv.

Gaźnik mam w pudełku z pełnym opisem dokonanych modyfikacji i podpisanym przez Mazika.

to moze ktos kto ma do niego kontakt by sie zorientowqalile rurek musi byc najmniej i by sie zobaczylo kto chcetny jest i czy wyda :]

Jezu nikt nie ma takiej rurki f-74 w domu :/ kurde no
to co ja mam teraz zrobic

ja bym Ci ta rurke bez problemu kupił ale u mnie sie juz skonczyły, a mam tylko 1, w dodatku siedzi teraz w gaźniku (szczelinówka była wczesniej ) i to taka ktorej nikt nie ma hihiihi)

co do namiatrów na p.Mazika- kiedys bywałem u niego czesto, teraz mi głupio dzwonic i pytac czy żyje...

niech ktos zadzwoni:
Wiktor Mazik
ul. Wyspiańskiego 1II7
Siemianowice Śląskie
(32)228 99 67

moja cicoia miala kiedys kilkanascie walkow od chojnackiego roznych rozniastych i porozdawala po znajomcyh

Nie no juz normalnie o ta rurke to chociaz f-8 kurde

Jeżeli masz czas zęby skoczyc do Kraka i sobie kupic to polecam Auto Mar na Kapelance. Maja wszystko no oczywiscie bez szczelinówek Maja dysze paliwa 117 i rurki f-74 na luzach zresztą kupowałem dla Danio ten zestaw rurak f-74 i dysza 117 Jeśli natomiast nie masz czasu żeby skoczyc do krk to do mnie na priv mam wtyki w tym sklepie także taki zestaw wychodzi pare zł taniej Pozdrawiam Paweł

Macpaw.. Po ile mieliście dysze paliwa 117??

P.S. moja szczelinka pochodzi włąśnie od Woytaza;] Wielkie THX;]

u mnie w sklepie jak jeszcze sa po 1,5 zl

Ceny nie pamietam ale w piatek sie wszystkiego dowiem. Jak jeszcze jakieś zamówienia to piszcie dowiem sie wszystkich cen i mozę utarguje pare złociszy

Macpaw to jezdze na twojej rurce
W sumie lepiej pracuje gaznik ale to tylko takie nie potwierdzone niczym odczucie....