Hiszpanski potwor 1608 cc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zapraszam do obejrzenia specyfikacji i fotek.
http://forum.abarth-gmr.be/viewtopic.php?p=1115#1115

szczegolnie polecam dla swapowiczow

WOW, alez maksymalna maszynka...

Cytat:
2004-12-06 11:01:59, moch pisze:
WOW, alez maksymalna maszynka...

a coś mochu zrozumiał z tego tekstu ? Ja nic nie rozumiem, ale widzę że ty rozumiesz to może mi pomożesz

hihi
popatrzcie na fotki i specyfikacje
a jak beda jakies pytania co do textu to chetnie pomoge ...

i dla porownania fotka silnika spidera w wersji ABARTHA (spider pod nazwa FIAT ABARTH 1000 OT Spider) - z 850 na 1000

wylookałem ze 149km przy 6900 obr i 174Nm przy 5500

eeeeee tam nie lubie wyzyłowanych

[ wiadomość edytowana przez: Poramancza dnia 2004-12-06 21:35:12 ]

widziałeś to marek ?? ,

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Koniu, na studiach uczyłem się hiszpańskiego, nawet miałem piątkę, ale to było niestety tylko rok i wszystko zapomniałem.

!hola!

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

hola ?como estats ?

ten silniczek ma 150 kucy a sama bryka 810 kilo, do tego jak pewnie widzieliscie na fotkach polowa wagi to swiatla
wiemy ze ten samochod jest szatansko szybki - wg artykulu jezdzi 175 km/h na prostej ( nie z gorki z wiatrem ) i lusterka mu nie odpadaja

Hiszpanie i Polacy maja bardzo duzo wspolnego w tuningowaniu Fiatow .

PS a tak BTW jaki jest najszybszy oldtimer w polsce ? pewnie jakas carrera z turbo?

Cytat:
2004-12-06 23:14:08, P4W3L pisze:
hola ?como estats ? ten silniczek ma 150 kucy a sama bryka 810 kilo, do tego jak pewnie widzieliscie na fotkach polowa wagi to swiatla wiemy ze ten samochod jest szatansko szybki - wg artykulu jezdzi 175 km/h na prostej ( nie z gorki z wiatrem ) i lusterka mu nie odpadaja Hiszpanie i Polacy maja bardzo duzo wspolnego w tuningowaniu Fiatow . PS a tak BTW jaki jest najszybszy oldtimer w polsce ? pewnie jakas carrera z turbo?

sadze ze tego jaki oldtimer jest najszybszy nikt nie wie ale stawiam na muscle cary - Dodge charger , Corvetta C3 .z motorem 7.5 litra i 450 kucami czy kilka innych ktorych wymieniac mi sie nie chce

pozdrawiam

PS:W sprawia okularow do pontona sie odezwe jak pomierze ale to jest standart

175 km/h
to znowu nie taki potwór.....

Kolektor wydechowy jakby z F1? Ciekawe czy grzeje sie do czerwonosci... 5.4kg/KM to musi kopać