[kjsy] Fotki, filmiki i krótka relacja z IV Jasielskiego RN

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak mówiłem że się zrewanżuje za ten ostatni topic to własnie to robie i wrzucam dość sporą kolekcję fotek z IV Jasielskiego Rajdu Niepodległości, filmiki oraz krótką relację.
FOTY:
galeria1
galeria2
galeria3
galeria4
galeria5
galeria6
galeria7
galeria8
galeria9
FILMIKI:
link do galerii filmików
RELACJA:
link do krótkiej relacji

P.S. Mam nadzieję że się wam spodoba...

[ wiadomość edytowana przez: Simon_126 dnia 2004-12-06 13:43:35 ]

rajd jasielski , i to jeszcze 4.?
ja o niczym nie wiem, a pochodze z Jasla...
skad o nim wiedziales?

czemu niema zadnego filmiku z tylno napedowym autem

Cytat:
2004-12-06 15:06:37, mountez pisze:
rajd jasielski , i to jeszcze 4.? ja o niczym nie wiem, a pochodze z Jasla... skad o nim wiedziales?

ja gdzies na jakims portalu czytałem że cos takiego bedzie ale z głowy mi wyleciało gdzie była ta informacja

super ! fot aż za natto fajne 126-tki zaraz pocisne film
pzdro

To jest malec od którego sciagnalem styl.
Zmienil sie przez ostanie 2 - 3 lata ale byl wzorem do nasladowania - pare osób pewnie pamieta u mnie tablice z boku a nie na srodku....
Auto full rally . Widze znajomych - jednak jasło nie jest daleko ...
Fajnie poogladac cos w okolicy .

też zwruciłem uwage na niego choć widze go pierwszy raz.....ciekawy pomysł z tą folią czerwoną komponuje sie zbudą malc gites

Czuczu te wskaźniki co ma w środku to są z Łady ?

[ wiadomość edytowana przez: Geba dnia 2004-12-06 21:13:27 ]

Ile kolega z Oswiecimia tam mial kilometrow???

Widze ze trasa spoko tzn nawierzchnia typowa do szalenstwa i bardzo widowiskowa.

Jak bedzie sie cos dzialo to dajcie znac :
pozdro

@ Mountez

Sam nie wiedziałem że taki rajd się odbędzie, dowiedziałem się dzień wcześniej bo kumpel do mnie zadzwonił i zapytał czy jade z nimi na ten właśnie rajd. Dostałem cyfraka w swoje ręce no i dzięki temu możecie pooglądać co tam się działo. Rajd był na prawdę bardzo dobrze przemyślany i przygotowany i była dość spora ilość prób o ile dobrze pamiętam to było ich z 11. Atmosfera też jak najbardziej pozytywna i spoko ludzie.

pozdrawiam

tyle mam.
Bardziej patrzylem sie na mocowania kublów klatki i reczney niz na wskazniki .....

Spoko KJSik... ile było załóg? Nie wicie czy ktos z Wawy byl?

z wawy byly ziomki u nas na minimaxie, m.in. niejaki zawadzki z rzemieslnika (srebrne CC na 15"), cywinski coltem, i jacys inni chyba

Cytat:
Atmosfera też jak najbardziej pozytywna i spoko ludzie.

hehe, bo to fajne miasteczko jest:)

czuczu, ten czerwony maluch rzeczywiscie jest bardzo ladny, i zmienia sie co chwila (tutaj fotka z KJS rzeszow).

Cytat:
2004-12-06 19:56:03, CZUCZU pisze:
To jest malec od którego sciagnalem styl. Zmienil sie przez ostanie 2 - 3 lata ale byl wzorem do nasladowania - pare osób pewnie pamieta u mnie tablice z boku a nie na srodku.... Auto full rally . Widze znajomych - jednak jasło nie jest daleko ... Fajnie poogladac cos w okolicy .

tem koles niezle wymiata, zawsze jest na rzeszowskich kjsach tajemnica tkwi w 800tce i sporych umiejetnosciach tego faceta.

odkąd pamiętam to "Rudy" (właściciel czerwonego kaszelka) jeździ maluchem i wygrywa klase. Nie ma KJSu w okręgu na którym by go nie było. I to jest chyba najmocniejszy maluszek w okręgu rzeszowskim, który jeździ w KJSach

Cytat:
2004-12-06 21:21:36, Pulpit pisze:
Ile kolega z Oswiecimia tam mial kilometrow??? Widze ze trasa spoko tzn nawierzchnia typowa do szalenstwa i bardzo widowiskowa. Jak bedzie sie cos dzialo to dajcie znac : pozdro

tzn gdzie

Spoko fotki i widać, że naprawdę fajny KJS. Super, że robisz takie zdjątka Simon.

z Oswiecimia na ten kjs - ik???

@ Moch

No staram się jak tylko jest możliwość to jadę na każdy kjs ale też czasem (no nawet często ) szkoła przeszkadza ale i na to znalazłem sposób. Cieszę się że foty się podobają.

pozdrawiam

Cytat:
2004-12-07 20:57:30, Pulpit pisze:
z Oswiecimia na ten kjs - ik???

niebyło mnie tam chodziło mi oto ,że zwruciłem uwage w galeri zamieszczonej przez Simona
pozdro

p.s moze zoranizujemy jakis spot? z okolic Libanu itp