MAŁA IMPREZKA W LAS VEGAS NA ZDZIARACH:) 2004.12.11

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A wiec umówiłem sie z Rafauu i Polo na picie klubowe w te co bedzie.Pomyslałem ze mozna zrobic taka małą Libacje klubowa .Zapraszam wszystkich klubowiczów goraco ,Oczywiscie nie zabraknie na tej imprezce KOSY który juz o nastrój imprezy zadba doskonale .Wiem o tym dobrze ze to potrafi po ostatniej imprezce u kumpla Rafauu(kto nie był niech żałuje!!).Wiec przyjezdzajcie kto moze imprezka zacznie sie tak koło 20 -21.Oczywiscie kazdy jak chce moze sobie pzrywieśc panienke .Pozdrawiam !!!!!!!!

Ps.Klubowe imprezki z KOSA zawsze sie udaja !!!!!!!!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: majer dnia 2004-12-06 16:17:02 ]

Tak jak juz wam mowilem chlopaki na ostatniej imprezie:
Napewno mnie nie bedzie.
Udanej zabawy, i pilnujcie Kosy.

Siemka widze że ta impreza w sobote to jednak nie były żarty bo tam coś sobie przypominam, ze było wspomniane o powtórce w przyszłą sobotę Rozmawiałem z Rafauu i już kombinujemy kierowce tak żeby można było sobie "troszkę " wypić
P.s Jaka jest przewidziana wejściówka (podawać w butelkach) ?? Pozdro

Cytat:
2004-12-06 17:35:05, djwizard pisze:
Siemka widze że ta impreza w sobote to jednak nie były żarty bo tam coś sobie przypominam, ze było wspomniane o powtórce w przyszłą sobotę Rozmawiałem z Rafauu i już kombinujemy kierowce tak żeby można było sobie "troszkę " wypić P.s Jaka jest przewidziana wejściówka (podawać w butelkach) ?? Pozdro

no to kombinujcie kierowce bo do soboty juz nie daleko

[ wiadomość edytowana przez: _POLO_ dnia 2004-12-06 22:29:10 ]

impra napewno sie uda Tak ze nie walcie w hu..ai przyjezdzajcie pozdrawiam !!!!!!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: majer dnia 2004-12-06 21:55:53 ]

przykro mi chłopaki ale ja wysiadam....nie bedzie mnie w sobote...hymmm...i nic tego nie zmieni....nara powodzenia i wypijcie moje zdrowie

a tam mariusz nie wal w huja o tak cie wydrzemy z chaty nawet z twoja panna .A wiesz dobrze ze nie zartujemy pzreciez nie musisz tyle pic co ostatnio pozdro

czesc!!!! klubowicze mam nadzieje ze sie zjawicie na spotkaniu AA klubowiczow w las wegas bedzie zajebicho jak zawsze zreszta a co do kosy to zeby chuj na chuju stawal i trzecim sie podpieral to kosa zrobimy wjazd do rzeszowa i cie zgarniemy niemama wypros to sredeczniem zapraszmy Majer , Polo i Martunia

autor Martunia hehe

[ wiadomość edytowana przez: _POLO_ dnia 2004-12-07 20:32:15 ]

Cytat:
2004-12-07 12:40:51, kosagti pisze:
przykro mi chłopaki ale ja wysiadam....nie bedzie mnie w sobote...hymmm...i nic tego nie zmieni....nara powodzenia i wypijcie moje zdrowie

Hey Kosa nie rób nam tego i nie mów że Cię nie będzie !!! Bo imprezka nie będzie udana ....

A ja tam nikogo do niczego nie zmuszam, skoro kosa nie chce być to znaczy że ma ważny powód aby tak mowić. Bo przecież by nas nie olał no nie...????

masz racje rafauu jak nie chce to go nie zmusimy a i tak imprezka sie uda

Kto jak kto ale my z Rafauu.... i nie tylko napewno się zjawimy No czas sie przygotowywać (psychicznie) bo sobota już za pasem !!!!

zaprosiłem jeszcze crome na imprezke tak ze bedzie troche ludzi .Jutro impreza bedzie na maxa .Mam nadzieje ze wytrzeżwieje do spodkania w niedziele .Zapraszam wszystkich klubowiczw kto moze niech przyjezdza pozdro dla calego KTSW!!!!!!!!!!!!!!!

sorki majer i reszta ale mnie nei bedize jutro na las vegas i nie pisz na forum - jak coś to dzwoń

Moze dzisiaj na chwilke tam wpadne Jak cos bede dzwonil

CZyli w takim razie nie opłaca sie dzis cos robic wiec odwołuje imprezke !!!!!.Wniedziele sie najwyzej ugadamy kiedy może byc pozdro

Ps.Sorry ale nic na to nie poradze to nie odemnie zalezy żeby ktoś pprzyjezdzał na siłe nikogo nie zmusze

Sorki Majer ze z dzisiejszej imprezki nici ale poprostu tak wyszło .... i jak cośą to możecie obwinaić za to mnie!!! Jeszcze raz sorki

to jak cios to mozna dzis sobie troche po miescie posmigac ja z rzeszwoiakiem bedizemy troche jezdzic wiec mozna około 19 na cebtrum jak chcecie

Cytat:
2004-12-11 17:13:05, GEOO pisze:
to jak cios to mozna dzis sobie troche po miescie posmigac ja z rzeszwoiakiem bedizemy troche jezdzic wiec mozna około 19 na cebtrum jak chcecie

Wymyślata jakieś spotkania i wogóle MYĆ się i SPAĆ do książek wypierdalać a nie jakieś lelum polelum w głowie !! Jutro sie na centrum spotykamy

po prostu było super zwiedziliśmy stalówke i ścigaliśmy sie z panną co jechała czrną polówką !! dalismy rade