Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() cmatt LOB MEMBER OPEL SENATOR i OMEGA Kielce | 2004-12-08 10:54:44 Jak bedziesz szukał niebieskich to sie upewnij że nie są malowane bo po tygodni cz dwóch farba schodzi pod wpływem ciepła z żarówki i do dupy to wygląda.
Pozdrtawiam cmatt |
![]() Shinobi OMEGA B X25XE Warszawa/Siedlce | 2004-12-08 13:13:48 Witaj, weź pod uwagę że plastik przez który żarówka bedzie świeciła jest mleczny i daje żółte swiatło jak wsadzisz tam niebieską zarówkę to będziesz miał kolor niebiesko zielony. Przerabiałem to w Vectrze. Żarówki możesz kupić w sklepie między stacją benzynową a komisem na początku brzeskiej po lewej stronie jadąc w kierunku ujrzanowa.
Pozdrowienia Shinobi. |
![]() _Gepard_ LOB WETERAN Ognisty Rydwan Zeusa Centrum krainy uśmiechu | 2004-12-11 19:07:42 jak chcesz zrobic podswietlenie kokpitu na niebiesko to lepiej kup diody efekt tysiac razy lepszy od niebieskich zarowek ![]() |
BodzioMV6-2 Omega MV6 3.0 Toruń | 2004-12-15 06:28:08 W toruniu sa kolorowe żarówki w sklepie elektronicznym jak i diody.Nie są niczym malowane tylko fabrycznie zrobione z kolorowego szkła.Osobiscie widzialem 3 kolory.Niebieski,czerwony,zielony i chyba byl jeszcze zolty.Cena okolo 1 zl.Didy przydadza sie jesli chcesz zmienic podswietlenie włączników.Podejrzewam ,ze mozna kupic takie lampki w kazdym lepszym sklepie elektronicznym.Co do zarowek malowanych to szkoda Twojej pracy,wyblakna i to szybko.Ostatnio fachura z ASO opla podpowiedzial mi ,ze jest tez dobry sztyft do malowania zarowek ale niestety nie dostalem go w sklepie z czesciami samochodowymi bo podobno nie bylo go u dostawcy. |
![]() Otis Siedlce | 2004-12-15 17:55:42 No tak ale Bodziu u mnie zauważyłem taki problem że ona jest niebieska faktycznie ale jak się świeci to daje kolor taki morski, normalnie taki niebiesko zielony ;/ i obawiam sie że i te też dadzą takie światło, a szukam czegoś takiego aby dawało niebieski taki jak ultra fiolet,
A tak na marginesie czy wie ktoś jak gieroy zrobił podświetlenie u siebie?? czy to żarówki niebieskie były czy jak?? |