Panowie patrzcie co sie dzieje

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wysigi na 1/4mili

ja z chceia bym chciał aby u nas w stalowej takie cos zrobili
moze znów trzeba przejsc sie do komendanta bo jak słysząłem pingu juz chyba był i sie nie zgodzili i pogadac z nim aby oni przyjechali do nas aby zobaczyli jak to organizujemy aby jak cos pomogi udostepnili bariierki i takie tam aby zobaczyli ze sie staramy aby było bezpiecznie
zobaczymy jak im to wyjdzie poczekamy zobaczymyto juz w sobote
co wy o tym myslicie????

[ wiadomość edytowana przez: GEOO dnia 2004-12-08 13:05:18 ]

,,Nie będą dopuszczone do wyścigu samochody z doładowaniem tzw. nitro. ''

No i sa badania techniczne ktorych oczywiscie nie przejdzie autko z ciemnymi szybami itp

własnie tak samo mowi ludzie z innego forum dokładnie z forum z którego to wziołem i własnie to jest najgorsze ze pewniebeda zabierac za cielme szybki,głosny wydech, i wogule za duprerele a cio z nami czy dało y sie jeszcze raz przejsc do komendanta czy to juz totalnie spalone????

Hmm cos takiego bylo w planach kilku osob tu ale niestety ostatnie akcje miedzyludzkie moze to zaprzepascily. Moze nie do konca

Rewelka, bravo dla komendanta. Wreszcie czlowiek kreatywny, otwarty na pomysly mlodych ludzi. Na pewno to nie rozwiaze wielu problemow policji ze streetracerami, ale to juz cos. W koncu ktos musi zrobic ten pierwszy krok. To jest piekne. A co do regulaminu (szybki, atest itp) coz w takim kraju zyjemy i mysle ze komendant tez chcialby pozostac komendantem.
Tak czy inaczej naleza mu sie brava

Nareszcie jedna z madrzejszysz decyzji naszej Kochanej POLICJI Tylko szkoda ze jeszcze my w Stalowej nie mozemy takiej miec ale moze sie jeszce to im odmieni i decyzja bedzie taka sama... Mniejsza z tymi wszystkimi kontrolami po pewnym czasie pewnie sie to wszystko zmieni wazne że nareszcie zrobili jakies postepy w tym kierunku... pozdro

zdiecia z łodzi

a tu wypowiedzi po

Cytat:
2004-12-12 12:49:59, GEOO pisze:
zdiecia z łodzi a tu wypowiedzi po

Hehehehe no ja nie wiedzialem ze sie tak w lodzi zabawiaja . Geo jestes boski .

chyba o to chodzilo

[ wiadomość edytowana przez: _Gallus_ dnia 2004-12-12 18:51:30 ]

Hehe ... Geo co Ty ogladasz
Czyzby to jakies niespelnione marzenia ?

przepraszm za link
a o cio ci zoom chodzi jakie niespełnione marzenia

O takim dlugim wężu Niekoniecznie ogrodowym

haha ale smieszne
nie ten link mis ei wkleił to tyle
a marzy mis ei aby nie było tak jak dzis na centrum wpadli ajk bysmy byli kryminalistami niech lepiej zajmuja sie powarzniejszymi sprawami a nie osoby które stoja sobie na parkingu dziwne
a marzy mis ei aby policja nam pomogła a nie rpzeszkadzała alobo nich nic nie robai poprostu niech nie pomagaja i niech NIE PRZESZKADZAJA

FOTKI
VOL.1 : http://www.orca.mila.edu.pl/~m_jasiowka/2004_12_11h/page_01.htm
VOL.2 : http://www.orca.mila.edu.pl/~m_jasiowka/2004_12_11/page_01.htm