KSIĄŻKA O FSO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Wraz z kolegą Paganem zaczynamy pisać książkę o samochodach z Fabryki Samochodów Osobowych.
Poprawimy albumik FSO:
- dorzucimy kolorowe zdjecia,
- dorzucimy tekst i ciekawe info o samochodach,
- historie jak powstawał, ile szutk, gdzie byly i gdzie są, i tym podobne

jak najwiecej info przy sporej ilosci zdjeć, postaramy sie przedstawic sporo zdjec ktore jeszcze nie ujrzały swiatła dziennego , info ktore moga rzucic mowe swiatło na sprawy niektorych prototypów,

Oczywiscie ksiazka zeby sprostala wszelkim wymogom (zeby kazdy znalazł cos nowego) jest trudne. Jakby ktoś wiec dysponowal materialami ktore moze udostępnić dla fanow polskiej motoryzacji, niech śle na maila do mnie albo Pagana, my to poskladamy i zrobimy wlasna ksiazke.Wiadomo info zawsze sie przyda zeby nie bylo ze o czymś zapomnielismy.

Książkę bedzie można kupić (dostać) w każdej dobrej księgarni albo rozdamy przy okazji spotkania ogolnopolskiego klubowego

Mam prośbę niech kazdy coś da zeby moc przekazac info innym. Nie zostawiajmy informacji zdobytych tylko dla siebie bo to nie ma zadnego sensu!!!! Niech wiedzą inni że to my jesteśmy ludzmi ktorzy szerzą wiedzę o FSO, na kazdy mozliwy sposób.

pozdrawiam i czekam z neicierpilowscia na wszelkie inforamcje obiecuje ze nie zostana opublikowane nigdzie indziej niz w ksiazce ktora chcemy zredagowac

pomysł ekstra ale nadzwyczajnej wiedzy poza pasją nie posiadam

jesli sie cos da t sie zrobi.....

w ksaze bedzie napisane o klubach ktore pomogly w szukaniu info ksazka bedzie ksiazka klubowa a raczej miedzy klubowa

Pomysł z tą książką o FSO nie jest zły . Jestem za i jak będę posiadał jakieś info na ten temat to napewno napisze.