Counter Strike

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
HEJ wlasnie sobie myslalem nad tym czy sa ludzie w KTSW ktorzy maja zajawke na ta gierke. Ja sam wciagnalem sie dop mies temu, ale niemoge sie oderwac. Tych ktorzy nie sprobowali zachecam, a tych ktorzy graja zachecam do ujawnienia sie, no i moze jakas gierka?? co wy na to: RWD vs FWD ??

Grzesiu ty chyba nic nie robisz, tylko przy kompie tluczesz . A co do cs'a to kiedys sie siedzialo, ale ostatnio jestem pokojowo nastawiony i nie zabijam nikogo (nieumyslnie). Pozdr

No w sumie trzeba kozystac poki jeszcze nie ma sesyjki. Lada dzien zacznie sie caly ten zgielk i wtedy nie bedzie juz walenia boba przy kompie

Cytat:
2004-12-10 04:43:46, USA1 pisze:
No w sumie trzeba kozystac poki jeszcze nie ma sesyjki. Lada dzien zacznie sie caly ten zgielk i wtedy nie bedzie juz walenia boba przy kompie

To juz nie znajdziesz te kilka* minut dla BOBA ?
Btw. fajnie go nazwales

*-w zaleznosci od uzaleznienia i treningu

[ wiadomość edytowana przez: zoom dnia 2004-12-10 17:37:30 ]

hmm a w Worms World Party ktos by zagral przez neta ??

ps. Poszukuje stare gierki na peceta; Need For Speed 1 i 2 oraz Duke Nuken 3d - ma ktos cos takiego ??

ja Rapcio mam Duke Nuken Atomic?? może być
aha i mam jeszcze Duke Zone II

a ja mam nfs hotpiursuit 2

a ja qrw nie mam nic i nie mam co robić EH

Do modow, zrobcie temat GRY i niech tam wszystko bedzie co kto ma a co kto nie ma . Ja mam C++

Heja. Minelo troche czasu i w Countera nadal gram. Wciagnal sie rowniez Maly (Fiat Coupe, teraz Audi A3) wiec moze cos pogramy bardziej klubowo???

Mały to do roboty niech idzie a nie gra sobie w gierki

Hehehe swieta racja.... on nawet przestal jesc ))

Cytat:
2005-07-28 09:03:09, USA1 pisze:
Hehehe swieta racja.... on nawet przestal jesc ))

Żebyś wiedział, ile za to wcina na stacji ...

I jak to dlugo pozniej tam wydala

Qrcze ale z was sa bezele.

Instalowac i grac w Countera bo maly cos ostatnio nawala. Obija sie jakos i nie ma go nigdzie. a komus dupcie trzeba mlucic