Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Jagac HF MEMBER Hyundai Accent Dąbrowa Górnicza | 2004-12-10 13:14:02 Po wymianie prawej strony (drzwi i tył) słyszę nieprzyjemny ![]() ![]() Pozdrowienia ![]() |
![]() speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2004-12-10 13:24:31 jak dla mnie bedzie to łożysko ![]() jak poczytasz ten dział dokłądniej to znajdziesz temat o łozyskach bo z tgeo co pamiętam to ktoś miał dość duże z tym problemy i wymieniał kilkukrotnie ![]() |
![]() Jagac HF MEMBER Hyundai Accent Dąbrowa Górnicza | 2004-12-10 13:59:52 Nie napisałem jasno. To coś z tyłu to prawy tylni bok i to z nowym nadkolem. Wymianę robiłem w ASO i sprawdzali mi, i na podnośniku, i jeżdząc w bagażniku. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mortek HF MEMBER Renault Megane II Tarnów | 2004-12-10 14:37:13 Cos w tym musi byc bo u mnie tez jest slyszalny szum tez z tylu od pasazera ale i to ciekawostka tylko jak jest mokro, jak asfalt jest suchy jest cicho, wystarczy ze chwile popada i zaraz slychac taki swist, myslalem ze to lozysko ale jakby mialo sie tluc to caly czas a nie tylko wtedy jak popada, dlatego sam niewiem co to jest, chetnie bym sie dowiedzial co jest przyczyna.
Pozdrawiam |
![]() zabel HF MEMBER obecnie Cuore Lublin | 2004-12-10 20:36:35 z tym mokrym asfaltem to normalne. po prostu jest taki odglos na styku opony i nawierzchni. jak chodzisz piechotą po mokrym też słychać mlaskanie a tutaj tego mlaskania jest więcej. ![]() |
Mortek HF MEMBER Renault Megane II Tarnów | 2004-12-11 09:31:47 Zabel, niewiem czy to to bo to jest taki dziwny swist jakby gdzies powietrze latalo, jakby jakas szczelinka byla i powietrze gwizdalo tak nierownomiernie i nie jednostajnie. |
![]() Jagac HF MEMBER Hyundai Accent Dąbrowa Górnicza | 2004-12-11 12:19:55 No tak, ale ja będę uparty i znowu się powtórzę, że to słychać z tyłu pasażera, po prawej stronie więc coś musi byc innego tego powodem. ![]() |
![]() zlociutki HF MEMBER Hyundai Scoupe GT kielce | 2004-12-11 12:22:28 Ja tez sadze ze to lozysko |
reggie HF MEMBER Accent Pruszków | 2004-12-23 10:34:46 Ja miełem wymieniane szyby i uszczeli w drzwiach i puki nie kupiłem owiewek to szumu się pozbyć nie mogłem. A co do mokrej nawierzchni - to oprócz tego ze opony szumią więcej - to jeszcze woda odprowadzana z bieżników mocno leci na plastikowe nadkola, a to jest dość głośny element w accentach przy deszczu czy jździe po pisaku. |