| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2004-12-12 03:56:39 I była sobota, i wyprawa do Kędzierzyna-Koźle na mecz siatkówki. Grał Mostostal-Azoty Kędzierzyn-Koźle z Iskrą Bełchatów. Fajowe chłopaki, wysokie to takie, że niejednemu bym pod pachę na stojąco wlazła bez wiekszego problemu I jak to zwykle bywa Śląska nigdy nie mogę przejechać bez kłopotu Mihty Tobie także dzięki, i miło było Cię słyszeć Basis przez Tychy też przeleciałam i zwiedziłam Auchan. Następnym razem się spikniemy i posiedzimy na kawce Co do meczu był to mój debiut w uczestnictwie i chyba łyknęłam bakcyla kibica |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2004-12-12 10:36:43
He he he...troszkem siem zdziwiem , to fakt ....Co do nadrabiania drogi ....Chciałem dobrze!!.....tylko jak wytłumaczyć /i przekonać!!/ kobiecie, ze ma jechać PROSTO kiedy Ona już sobie umyśliła wcześniej, że skręci w lewo... ?? Mecze ogólnie są fajne /szczególnie siata i kosz bo rzadko można dostać po ryju/ ....no i jeszcze rzadko spotykana rola pasażera /można się bezkarnie łozryć |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2004-12-12 11:06:09 No wiesz ja koleżnakce mówiłam jedź prosto a on sru i skręcił, bo taką cudowną i nieco krótką drogę znalazła nagle na mapie A cóż ja mogłam biedny żuczek? no nic przeciez byłam tylko pasażerem Ciebie także Boguś było milusio usłyszeć Pozdrawiam P.S. No i rzeczywiście po ryjach nie biją,,,,choć powiem, że tego się nieco obawiałam. [ wiadomość edytowana przez: Kiniusia dnia 2004-12-12 11:07:01 ] |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2004-12-12 11:40:35
Mówiłem żeby nie odwracać mapy !!.....to nie jest wcale tak jak narysowane, że Bałtyk jest "pod górkę", a górki są "na dole" |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2004-12-12 14:32:47 Mam czyste sumienie bo w mapę nie zaglądałam A Basiunię następnym razom zwiniemy na mecza. SKRA, Bełchatów, SKRA, SKRA GÓRĄ !!!!!!!!! |