Dat łird

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jaka jest roznica miedzy voyem a Voyem??? Wam tez zdarza sie ze wasze niki sa troszkie poprzestawiane??? Kiedys jakis pos wyslalem i bylem jak VIT wiec nie wiem co jest grane.. A ty obrazek ze zmiana wielkosci literek...

Zalezy jak sie zalogowales z duzej czy z malej w VIT nie wierze

pozdr

na HTG mieliśmy ostatni przypadek, że jedn z klubowiczy przy logowaniu zawsze był pisany małymi lietrami, a raz przez przypadek napisał część nicka duzymi i zalogował się ale przy jego postach był nick zminiony na taki jaki się logował czyli z błędem

przykład:

normalnie: speedmaster

z błędem: speedMAster

i jak bym się zalogował z błędem to przy moich postach by był taki z błędem

no tak... to Than moze by i bylo jakies rozwiazanie ale ja sie nie loguje co chwile... Loguje sie tylko po przinstalowaniu wiznzgrozy...

Uknułem nastepna teorie

Masz 2 przegladarki z jednej sie zalogowales z duzej z jednej z malej literki

Kliknij w profil usera voy i jest voy kliknij w profil usera Voy i jest voy

To jest moja wersja i tego sie bede narazie trzymal

pozdr

to ja dodoam od siebie że też zalezy jak wchodzisz na forum: poprzez link, ze strony lub bezpośrednio u mnie tak jest że musze się wtedy logować

a jak wchodze przez Mozillę to juz wogóle za każdym razem

Ja nie mam zadnych problemow z logowaniem a uzywam firefoxa. Na forum wchodze przez link na pasku adres www.motonews.pl/forum lub wchodze przez stronke fsoak i tam forum i wylaze wyzej na forum ogolne i nigdy nie mam problemow z logowaniem czy jakimis innymi akcjami hmm

NIgdy natomiast nie otwieram 2 oddzielnych okien z 2 forumami a na screenach z desktopami widzialem ze niektorzy z was tak robia ... moze tu jest problem .... hmm

pozdr

ja nie otwieram dówch for równoczesnie

ja mam autologa za kazdym wejsciem do opery... totez zawsze loguje mnie tak samo....

ja raz tez probowalam sie inaczej zalogowac tzn zmienijac wielkosc liter no i wiadomo ze przyjelo.. i u nas na FEFKu tez czesto widze ze ludzie loguja sie roznie, byleby sie nazwa zgadzala...

wlasnie... to je zadna problema

spoko juz spoko... Juz nie wazne . Mozna zrobic juz z tego topiku kompletnego offtopa

Juz?? A ja bym jeszcze podyskutowała o tym

Oki to podyskutujmy o TYM

a nawet o tamtym

Ja chetnie i o tym i o tamtym
A tak w ogole to jak juz o profilach ..to moze ktos mi wymysli jakas fajna pasujaca do mnie sygnaturke..

Moga byc jakies Aforyzmy???

Jak najbardziej byleby pasowalo do mnie troche

hmmm wiesz ze mam z tym problem

Wiem , dlatego zeby Cie odciążyc napisalam ta prośbe tu