MotoNews.pl

OPEL TIS

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zaoferowano mi zakup programu OPEL TIS, czy ktoś używał tego programu i czy warto dokonać takiego zakupu?
Czy za pomocą tego programu można wykonywać diagnozować silnik

Kup jeżeli lubisz płacić za coś co możesz mieć za darmo Klubowy FTP

Witam. Przeszukując forum znalazłem ten wątek. Czy wie ktoś gdzie mogę zdobyć ten program lub książkę SAM NAPRAWIAM OPEL OMEGA „B” ??
Serdecznie dziękuję za odpowiedzi i przepraszam za kłopot gdyż wątek jest starszy

Cytat:
2006-05-28 23:35:42, mpieniacki pisze:
Witam. Przeszukując forum znalazłem ten wątek. Czy wie ktoś gdzie mogę zdobyć ten program lub książkę SAM NAPRAWIAM OPEL OMEGA „B” ?? Serdecznie dziękuję za odpowiedzi i przepraszam za kłopot gdyż wątek jest starszy

Odpowiedz poszla na PW, wszystkim LOB TESTOM chetnie odpowiem na PW

Piterek

i tak nie działa serwer z programami to nie ma sie co podniecać..

pozdrawiam

Cześć wszystkim

A czy ktoś mógłby mi przysłać EPC na płytach.
czekam na priv.

Ja ja ja bardzo chceeeeeeeeeeeeeeee !!!

a wiesz odechciało mi się już

bez urazy

Jesli chcecie to mam TIS 2000 oraz scan ksiazki "SAM NAPRAWIAM Omega B" moge wrzucic to wszystko okresowo na serwer ftp zebyscie sobie posciagali, tyle ze program to okolo 1 GB... Ksiazka dosc slaby scan miejscami nieczytelny, program zaś... coż moz enie potrafie sie nim poslugiwac ale to po prostu bełkot, surowe informacje, trudno cokolwiek znaleźć...

[ wiadomość edytowana przez: dextran dnia 2006-05-31 21:47:11 ]

Nio jasne bardzo proszę tylko daj znać gdzie to jest.
Pozdrawiam

też bym bardzo chciał TIS 2000 - Prosze o jakiś link lub wysyłke pocztą - koszt oczywiście pokryje
Książke Sam Naprawiam posiadam scan około 65 Mb

Witam kolegów,
mam ftp bez ograniczenia miejsca (predkosc zalezy od tego jaka Wy macie sieć) więc utworzyłem tam taki katalog, gdzie będę wrzucał co mi wpadnie nt. Omegi B. Na razie leży tam książka (scan) "Sam Naprawiam", postaram się wrzucić w ciągu 2 dni TIS2000, będą to 2 pliki *.nrg (585 MB, 602 MB) czyli obrazy płyt do nagrania w znanym wszystkim programie Nero.
Link do katalogu:

KATALOG FTP - Omega B

Propozycja: jeśli ktoś posiada coś fajnego nt. Omegi B a w szczególności scan książki SAM NAPRAWIAM ale w bardzo dobrej jaskości i może mi go przesłać na pocztę niech da znać...

Uwagi do TIS2000:
1. Przy instalacji wybrać koniecznie "instalację autonomiczną" nie "serwer"
2. Przy wejsciu prosi o hasło, nie wpisujemy NIC tylko klikamy "OK" inaczej nie wejdziemy do programu
3. Przed pierwszym wejsciem do bazy nalezy skonfigurowac w opcjach pare rzeczy nt. rodzaju pojazdu (program poda co i jak)...

[ wiadomość edytowana przez: dextran dnia 2006-06-01 16:01:10 ]

Super ze to wrzuciłeś na FTP.

A można wiedzieć kiedy pojawi sie tam druga płytka od TIS.

(to jest TIS po polsku?)

Druga plytka wlasnie leci, siedze wlasnie w pracy, mam tu szybsze lacze, dzis po 17:00 bedzie juz do pobrania... Tak to jest TIS PL... ssajcie poki jest....

JAKBY KTOS MIAL KATALOG CZESCI DO OMEGI B i moze mi go przekazac niech sie odezwie... jest w ogoel cos takiego w wersji PDF, orientujecie się ? Mam do roznych aut ale do Omegi nie moge znaleźć...

[ wiadomość edytowana przez: dextran dnia 2006-06-02 14:50:49 ]

Mam EPC , spis części do opli .Moge odstąpić

Gdyby polskie EPC tez wyladowało na tym FTP to by było extra

do dextran mam Opel Epc 2005 Full Crack Eng-De-Fr-Ita-Jap oraz Opel EPC 2005 multilanguage Opel Omega B 1993-1999 z checia wysle ci to na płycie DVD prosiłbym tylko o tis 2000 gdyz moje łącze sciagałoby z 20 pare dni daj znac jesli chcesz te programy na PRIV.

Jesli da sie zgac to na CD (nie mam DVD) i wymiana z kolega Vredas dojdzie do skutku to wrzuce to na FTP.

No to w takim razie musimy wszyscy się zgadać. Kolega nie ma DVD. Ja DVD mam i często bywam w okolicach Wrocka tak, więc daj znać a podjadę z kompem i damy rade

Niebawem dodam na FTP katalog czesci do Opli... [2 CD]

[ wiadomość edytowana przez: dextran dnia 2006-06-03 23:47:28 ]