Alarm problem BMW??Pomocy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam problem zalozylem alarm do swojego BMW e-36 325 i mam problem bo nie moge podpiac centralnego z pilota w srodku w aucie jest jakas centralka BMW ZV-MODUL 61.35-1387961 potrzebuje do niej schemat bo nie moge znalezc kabli sterujacych??albo ona miala pilota ktorego ja nie mam i jakis imobilajzer bo teraz mam okropny problem i nikt nie moze dac rady ??

Miałem dokładnie ten sam problem, kumple którzy zakładają alarmy 2 dni się męczyli aż dali sobie spokuj, pojechałem wreszcie do porządnej firmy która od lat już zakłada alarmy i mi to podpieli. Tych kabli poprostu tam nie ma więc nie masz co szukać. Trzeba się wlutować bezpośrednio w komputer sterujący tym wszytskim. Sam za to lepiej się nie bierz. Pojedz do jakiejś firmy, zrobią to za 50-100zł

ja tez mam problem z centralnym odbija przy zamykaniu i chyba bede sie musial tez wybrac do jakiejs powaznej firmy bo u mnie sami partacy

kupcie sobie moduł zamka centralnego (sama centralka bez siłowników) koszt ok30zł i podepnijcie to bezpośrednio do siłownika wykonawczego "master" w drzwiech kierowcy, bedzie działac bez problemów a ominiecie sterownik fabryczny