Żeby nie było ze to ja :-) OT

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
lalalala

Nie pijcie przed kompem.

wczoraj to gladalem to normlanie zialem jak nie wiem..

Pasujesz do kumpli od sylwestra u Rapcia

Niepoznałbym chyba Cie niepij tyle

dobe hehe poprostu cool dajesz rade jak zawsze

O i nawet akwarium z tylu sie zgadza. Czu nic nie musisz mowic...

.

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2004-12-18 20:04:57 ]

ty to rpcio zawsze cos palniesz naforum heehhe

Jak nie ty jak ty.Bez 2 zdan

Hehehe No czuczu niezle zapodajesz

heh...ja tam czu nei widzialem od tej strony rapcio wiec wiesz.....i uwierzcie na slowo nei jestem zainteresowany..

hehe zianie na maxa

Cytat:
2004-12-16 23:22:42, Rapcio pisze:
dostajesz ostrzezenie - CZUCZU [ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2004-12-17 16:50:57 ]

Eh Czuczu , gdyby ten post nie dotyczyl ciebie to zostal tak jak byl.Zero poczucia humoru z twojej strony.Twoj sposob moderowania forum jest bardzo egoistyczny, bawisz sie w dyktatora tego forum, jestes gorszy niz Castro. A mialo byc tak pieknie i ... ( wszyscy wiedza o co chodzi)

Rybaii nie chodzi o to co napisał. chodzi o zdjecie. Dalsze szczegóły na privie .

Czuczu to zes teraz dowalil cymbale jeden. Mi to wyglada na to ze wstydzisz sie przyznac do tego zdjecia
Jak ty cos piszesz na moj temat tu na forum to jest dobrze a jak ja cos na ciebie napisze to jest zle. Zreszta jak sie nie znasz na zartach to idz na ksiedza. Moje zdanie jest takie ze ty nie powinienes byc tu moderatorem bo sie kompletnie na tym nie znasz i to nie tylko moje zdanie bo znam duuuzo osob ktore tak samo mysla. Ale dobra miejsza o to...
A ostrzezenia to se juniorowi dawaj a nie mi
pfffff

funiaste 13 grudnia