MotoNews.pl

RONKURENCJA DLA MAGAZYNU GT

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WItam

Od dzisiaj w kioskach jest nowe pism tuningowe MAXI TUNING
bedzie to napewno spora konkurencja dla GT .Co o tym sadzcie ??

STRONA PISMA MAXI TUNING

pozdawiam

164 strony sporo. To jest miesiecznik, kwartalnik? Jak beda fajne artykuly napisane normalnie, a nie jakims dresiarskim slangiem to bedzie ok.

No no to juz cos wlasnie ciekawe jak redakcjia bo w GT jest spox tylko GT to juz troche wiosen liczy wyszlo przeciez nie dawno rownierz GT-clasic takze zobaczymy ja kupie zobacze co tu nowego czy fajne i dam znac

Panowie pewnie zostane wyśmiany za to pytanko
Znacie jakieś gazety z posterami samochodów?

A kupił już ktoś to pisemko? Powtórzę się po Kamillu... Czy to kwartalnik czy miesięcznik? No i jaka jest cena?

dzisiaj widzialem w kiosku. juz nawet chcialem kupic ale popatrzylem na cene..10zl..zrezygnowalem i kupilem dwie inne...jak bede mial 10 wolna to kupie a tak to za drogo...

jeszcze nie widzialem taj gazetki
a sa tam jakies plakaty??

No rzeczywiście trochę sobie za to liczą. Osobiście tej gazety jeszcze nie kupiłem, choć mam taki zamiar i uważam, że jest ona warta tej ceny, choćby ilość strony o tym świadczy...

wlasnie mam ta gazete przed soba... chyba jedyna gazeta jaka bede czytac dluzej niz dzien w wiekszosci niestety sa tu opisane samochody z bajek...nissany 350Z podrasowane za kwote z nieba... sa tez samochody z ziemi ale za zrobione z czesci ktorych u nas nie ma...moze to sie poprawi bo osobiscie wlasnie to lubie w GT sa samochody z polski robione za rozsadne pieniadze...gazeta warta tych 10zl .polecam

aha zapomnialem dodac ze tak gazeta to miesiecznik

Cytat:
2004-12-17 21:29:36, FilipTeodorek pisze:
No no to juz cos wlasnie ciekawe jak redakcjia bo w GT jest spox tylko GT to juz troche wiosen liczy wyszlo przeciez nie dawno rownierz GT-clasic takze zobaczymy ja kupie zobacze co tu nowego czy fajne i dam znac

pisalam nie tak dawno w dziale OKP NA LUZIE ze polecam -osobiscie GT Classica -jesli ktos kocha -"wiecznie mlode samochody" jak to oni sami okreslaja -historie starych autek, co ze starszych modeli wpasowano do nowych no i ulubobiony moj dzial czyli -pokochałem i zrobiłem od zera
-w tym numerze fiat 125p 1800 akropolis
jest tez piekny opis mercedesa 230 SL
pozdrawiam

Ja czytam miesięcznik AUTO – Tuning – ŚWIAT i powiem wam z tej gazetki można się sporo dowiedzieć poza tym ogłasza się tam sporo firm i jest naprawdę dużo podpowiedzi do rzeczy, które możemy sobie sami wykonać
Polecam cena 7.90 zł.

Kupiłem wczoraj i generalnie nie ma tam nic co by mnie zaciekawiło. Wszystko tak jak ktoś już napisał zrobione za kosmiczne pieniądze, felgi droższe od mojego samochodu... Więc chyba raczej nie będę kupował tego miesięcznika kosztująca 9,90 (biorąc pod uwagę ilość stron to niedrogo, ale patrząc na cenę ogólną to sporo). W tym numerze są dwie Calibry (dość obciachowe).
Kupię tą gazetkę tylko wtedy jak będzie jakaś Astra F lub Astra H. Pozdrawiam

Szukalem zaciecie, niestety w Toruniu na razie nie do znalezienia...

Ale z relacji kolegow chyba zaprzestane szukania i pozostane przy GT... MAlo Opli, strasza relacjami z VW spotkan, ale caly czas mozna tam znalezc cos ciekawego i dla siebie...

Jedno wydanie można kupić aby spawdzić co zapowiada gazeta swym tytułem.
Napewno znajdzie swoich zwolenników.

ostatnio na jakiejś stronce wyskoczył mi baner maxituningu, którego nie mogłem zamknąć
jak nie ma o troche starszych samochodach (70 - 80) to raczej tylko przeglądam szybko fotki bo przeważnie są tam akcesoria z kosmicznymi cenami i nie pasują klimatem do starszych opelków.

Cytat:
2004-12-19 09:49:50, patkasunny pisze:
pisalam nie tak dawno w dziale OKP NA LUZIE ze polecam -osobiscie GT Classica -

GT Classic rowniez polecam - w przeciwienstwie do zwyklego GT, ktore uwazam za kiepska gazete.

...Obecny numer GT Classic jest tym bardziej godny polecenia że zawiera artykuł o Oplu Monzie...
Vini