Reflektory 110 soczewki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Proszę o odpowiedź na pytanie: Czy reflektory 110 świecą dobrze , jeżeli maci porównanie ,oczywiście do innych aut. Czy maci zreflektory ruskie czy boscha.

Dzięki za odpowiedź

Ryszard Kęsy Member klubu Espero

Właśnie koledze posłałem priva na ten temat. Pozdrawiam.

Wydaje mi się, że zapewniają bardzo dobre oświetlenie i mają daleki zasięg. W porównaniu np. z Matizem reflektory 110 są nieporównywalnie lepsze - tak wynikało z testu który jest na naszej klubowej stronie.

Nietylko chyba na klubowej był, bo i gdzieś opisywali w gazecie - że lepsze są reflektory łady i że matiz owszem nowocześniejszy niby design, ale bardziej nadalej sie do jazdy po mieście

Szukacie fajnych reflektorów do 110??? Co wy na to??
110

110 2

te zaciemniane zaje**ste moze sa takie do 07?? bo ja radzieckiego ni w zab moze jakis ojciec rosjanin mi poszuka pozdro

a tu są tylnie lampy do samarki
Tylnie lampy od Samarki

[ wiadomość edytowana przez: sheriffnt dnia 2004-12-19 14:51:58 ]
Powód edycji: poprawienie linka

[ wiadomość edytowana przez: sheriffnt dnia 2004-12-19 14:53:03 ]

Zdaje się, ze już tego linka zamieszczałem jakiś czas temu
cena jak widać nie zmieniła sie

Podzielam zdanie Arsena -przyciemnione sa super

Niestety do 07 są tylko takie części.

07

tarcze wentylowne a kto mi jeszcze to przetlumaczy ich opis i cene w czym to podane?//??????

Dzięki!!!!

Czy wiecie może gdzie mogę kupić tanio tekie lampy?
Ja znalazłem za 350 od sztuki ale wydaje mi się to drogo, może znacie jakieś miejsce gdzie są one tańsze. Dla porównania powiem wam , że od Espero nowe kosztują: Reg el. około 500zł reg manualna około 300 zł i nawet jak są nowe (takie ja posiadam) świecą gówniano a ja dużo jeżdżę i widoczność w nocy jest dla mnie bardzo istotna (nawet kosztem wyglądu, zakładając że ruskie lampy nie będą pasowały idealnie). Regulację wysokości pragnę pozostawić elektryczną (miałem kiedyś samarę potem Moskwicza Aleko i wiem ,że reg hydrauliczna nie działa specjalnie dobrze).
Cholera tak się rozpisałem , że zapomniałem o co mi na początku chodziło.
Aaaaaaaaaaa!!!!
Proszę o namiary jakiegoś sklepu gdzie można te lampy kupić taniej niż za 350 zł sztuka.
Pozdrawiam Ryszard Kęsy

a ja chce te tarcze nooo