Moja nowa fura :) Golf mk1

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co by nie, pochwale się
VW Golf mk1
1.6 benzyna 75ps/112nm
Osiągi nieznane
A tu pare fotek. Jak by ktoś chciał na server wrzucic filmik z obwodnicy, to prosze bardzo.

Tak to narazie wygląda. Zaczynam od zawieszenia, póżniej
hamulce i myśle że przed wakacjami zagości tam 1.8 8v 112ps i jakaś fela.Póżniej malowanie i w zime kto wie. Docelowo auto ma wyglądać tak:

[ wiadomość edytowana przez: marek dnia 2004-12-18 16:51:09 ]

fura jak fura ale za to jak fruwa niech ktos uzyczy ok 5mb na serwerze to wysle mu filmiki

a co do golfa to szykuje sie drugi chromowoz w german style :>

Cytat:
2004-12-18 16:50:29, Marek pisze: VW Golf mk1 1.6 benzyna 75ps/112nm Osiągi nieznane

jak osiągi nieznane to sie pochwal ile sam wydarłes z golfa
no a ile wazy golfik??

no efekt koncowy moze byc bardzo fajny
ja tez zamiezam saobie kupic kiedys golfa ale 3 albo 4
wczoraj jakos niezabrdzo chccial jezdzic golfik no ale chyba bezie lepiej

Cytat:
2004-12-18 17:36:22, einar pisze:
jak osiągi nieznane to sie pochwal ile sam wydarłes z golfa no a ile wazy golfik??

osiagi na 2 osiaga 100 i slychac wir w baku.
Na obwodnicy łapie jakieś 145, pewnie by poszedł więcej ale
trzeba kaskadera by .

Adam już miał okazje zaznajomić się dokładnie z tyłem gofa.
Brakło nam paliwa jak jechalismy juz do niego, dzielnie pomógł
rafce, siwemu i mi dopchac z pod siebie na etanex . Są filmiki wszystko uwiecznione

Niema co maro ropoty masa ale coto dla ciebie.
A jak juz tam zagosci cos ciekawego pod maska to wiesz... :>
Pomodlimy sie o dobre osiagi.

Pozdrawiam.

...i radio też spoko...[z kontekstu wyrwane]

Cytat:
2004-12-18 19:24:50, Marek pisze:
osiagi na 2 osiaga 100 i slychac wir w baku. Na obwodnicy łapie jakieś 145, pewnie by poszedł więcej ale trzeba kaskadera by . Adam już miał okazje zaznajomić się dokładnie z tyłem gofa. Brakło nam paliwa jak jechalismy juz do niego, dzielnie pomógł rafce, siwemu i mi dopchac z pod siebie na etanex . Są filmiki wszystko uwiecznione

No czlowiek przyjezdza do stalowej a tu juz go do pchania wykorzystuja

Mara jakzrobisz tak jak tego pomaranczowego chociaż w połowie to będziesz naprawde spoko gość .....
Pomaranczowy jest sliczny ...

golfik jest spox
szególnie jak maro spuszcza noge z gazu to samochód lata po całej ulicy ale zato jakiego trepa ma

Cytat:
2004-12-19 11:13:44, CZUCZU pisze:
Mara jakzrobisz tak jak tego pomaranczowego chociaż w połowie to będziesz naprawde spoko gość ..... Pomaranczowy jest sliczny ...

Czuczu a dlaczego tylko w polowie ma tak zrobic golfa ??
To jest german style wystarczy niski zawias, fela i jakis fajny lakierek i to wszystko. Uwierz mi ze bedzie tak wygladal

Wiem wiem Mara juz mówił ....
Pytanie takie czy lampy tez takie będą ???
Swego czasu czytałem cos na vwzone że z policją sa problemy czasami na nich ... I jeszcze jedno co do gleby - ta z german stylea pomaranczowego jest ciutke za mocna na stalową ...

AJJJJJJJJJ fajnie super ze masz autko lol
W takim razie niedlugo bedzie spora grupka VW w KTSW (w sumie to juz jest )

Marek gratuluje zakupu
Wierze ze zrobisz z niego fajne auto

Cytat:
2004-12-19 14:30:35, CZUCZU pisze:
Wiem wiem Mara juz mówił .... Pytanie takie czy lampy tez takie będą ??? Swego czasu czytałem cos na vwzone że z policją sa problemy czasami na nich ... I jeszcze jedno co do gleby - ta z german stylea pomaranczowego jest ciutke za mocna na stalową ...

Światła będą pojedyńcze z krzyżem.
Zawias narazie bedzie z wersji GTI ale pomyślę póżniej nad czymś konkretniejszym.

Od stycznia będe miał garaż to się prace zaczną. Będe sie starał na bieżonco pokazywać postep prac.
Pozdro i dzieki za opinie.

Ktos pytal o wage... Golf mk1 wazy 780kg a Golf mk2 16v 980kg. Mysle ze jak bedzie 1.8 8v 112ps to bedzie chodzil cos jak Golf mk2 16v

Cytat:
2004-12-19 14:30:35, CZUCZU pisze:
Wiem wiem Mara juz mówił .... Pytanie takie czy lampy tez takie będą ??? Swego czasu czytałem cos na vwzone że z policją sa problemy czasami na nich ... I jeszcze jedno co do gleby - ta z german stylea pomaranczowego jest ciutke za mocna na stalową ...

Moze nie na stalowa bo tu piekne drogi ale dalej to on juz nigdzie nie pojedzie

Trzeba uwazac No chyba nad san jezdzil tez nie bedziesz Wiec zapomnij ze wpadniesz nim na festyn i laski beda sie wslizgiwac miedzy uszczelkami