Konkurs na Swapa Roku 2004 - Oficjalne Wyniki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Niniejszym mamy zaszczyt oglosic oficjalne wyniki konkursu na Swapa Roku 2004

W kategorii "Swap Klasyczny" oddano 91 głosów. Kolejność zawodników ukształtowała sie następujaco:

Miejsce:

1. Zoltar - 49 głosów
2. Rekin - 14
3. Nazik - 9
3. Fulda - 9
4. Nitro - 4
4. Crashman - 4
5. Bartek - 2

W kategorii "Open" oddano 98 głosów. Kolejność zawodników ukształtowała sie następujaco:

Miejsce:

1. Rafałmaxi - 42 głosy
2. Kaza - 28
3. Zoltar - 13
4. Nitro - 4
5. Fulda - 3
6. Rekin - 2
6. Nazik - 2
6. Crashman - 2
6. Bartek - 2

Na zwyciezców konkursu czekaja okolicznościowe dyplomy z podpisami Zarzadu klubu oraz chwała na najblizszy rok 2005

Mamy nadzieje, ze byl to pierwszy i nieostatni konkurs organizowany przez klub TheFiatAndTheFurious.

Ps. Głosy oddane po pojawieniu sie tego wątku nie beda brane już pod uwage - ankiety beda wisieć jeszcze przez chwile dla ewentualnego sprawdzenia przez osoby zainteresowane poprawności podanych wyników

gratulacje dla zwycięzców

Ja równierz gratuluje

hip hip huraaaa, hip hip huraaaa, hip hip huraaa huraaaaa huraaaa to na tą okazje rozumiem okolicznosciowa połóweczka albo cuś ;]

Ja tez gratuluje.

A co do tej poloweczki to napil bym sie czegos bo juz dawno nie bylem niepytomny

nie łam sie kaza... jak juz bisik bedzie niszczył wszystko po okolicznych wioskach (czytaj śląsk...) i dalej nieco to na pewno bedziesz na pierwszym miejscu...

wow, jestem na pudle i w klasie i w generalce dziekuje wszystkim, ktorzy na mnie glosowali. obiecuje ze przez 2005 rok wyprodukuje taka madafake ktora pobije wszystko

gratulacje chlopaki.wasze maszyny to naprawde ladne cuda

widze mały remis

Haha nie łam sie przełam sie Składam gratulacje na ręce zwycięzców , na marginesie super pomysł to był i podziękowanie należą sie również ekipie przygotowywującej konkurs zdaje sie na czele z Dejtą. Ogólnie super. Niebawem postaram sie pokazać jak moje autko na prawde jeżdzi więc może jakiś filmik lub coś podobnego.Pozdrawiam.

wlasnie pokazalbys jak padaka jezdzi

super sprawa byla
dzieki za oddane glosy na moja madafake padake heehheh
rywalizacja byla lux jak i caly konkurs
no coz szykujemy sie na przyszly rok

teraz coraz wiecej swapow - to juz nie sztuka zbudowac klasycznego ale za to poszczycic sie 3 miejscem pierwszej w polsce klasyfikacji swapow bede opowiadal o tym wnukom heheheheheh
pozdrowki

poprosilibysmy zwyciezcow poszczegolnych kategorii aby wyslali do dejty albo do mnie na priva swoje dane osobowe razem z adresem i miejscem zamieszkania abysmy mogli przeslac dyplomy

A ja tylko zaluje ze nie startowal porthos i zuraw moglo by byc ciekawie. porthosa swap naprwde jest konkretny i oczywiscie gratuluje zwyciezcom.. ciekawe zoltar co zbudujesz ??? moze bedzie jeeszcze trzecia kategoria swapa centralny, bo jak rafalmaxi kupic xhxe dwa bisy a benq i arti poprzodzie od ritma itp. to naprawde mzoe byc konkurencja pozdro

Porthos, ma już nowy silnik. Nie wiem czy wiesz. 1050 odchodzi w zapomnienie

Cytat:
2004-12-22 01:09:21, maskekk pisze:
A ja tylko zaluje ze nie startowal porthos i zuraw moglo by byc ciekawie. porthosa swap naprwde jest konkretny i oczywiscie gratuluje zwyciezcom.. ciekawe zoltar co zbudujesz ??? moze bedzie jeeszcze trzecia kategoria swapa centralny, bo jak rafalmaxi kupic xhxe dwa bisy a benq i arti poprzodzie od ritma itp. to naprawde mzoe byc konkurencja pozdro

pozostaje juz jedynie buran wtedy...

Jaki Porthos silnik wsadza?????

a to nie wiedzialem ale 1050 ladnie mu zamiatalo w a co wsadza 1.3 ?????

Pomysł na konkurs był bardzo fajny i oby wiecej takich, tylko nie rozumiem dlaczego zabrakło niektórych samochodów?? Przecież nie mozna sie obrażać!

Cytat:
2004-12-25 00:35:35, rallyfilip pisze:
Pomysł na konkurs był bardzo fajny i oby wiecej takich, tylko nie rozumiem dlaczego zabrakło niektórych samochodów?? Przecież nie mozna sie obrażać!

zgloszenia mieli wysylac sami zainteresowani - nikt tu nikogo pod pistoletem nie przymusza