Jak zamontowac radio w camry

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak wiecie z 2 miechy temu zakosili mi radio, a teraz mam nastepce, juz na 1 din i mam taki problem. seryjnie radio bylo zalozone na takich 2 blaszkach, tzn, przykrecone do nich i te balszki tam gdzies do reszty auta. mam taki problem teraz bo nie mam tych blaszek i wykonalem juz z 20 telfonow i nikt tego nie ma bo ludzie wiadomo czego kupuja.ale dowiedzialem sie ze mozna to jakos inaczej zlozyc,ze podobno jakies puleczki sa (uslyszalem ze pasuja te od malucha) na tym mozna kieszen zalozyc itp. Jak to u Was wyglada? hellpppp

Standardowa kieszeń na radio w normie ISO, 10zł. Gdzie Ty dzwonisz chłopie ze nikt tego nie wie?

no tak tylko jak ja mam ja tam wsadzic zeby to wszytko nie latalo? oczywiscie mowie o gornej czesci tego calego otworu na radio. na dolna czesc mam zaslepke.

przzyjedź do wrocka zamonttuję Ci za darmo

chyba nie wyrazilem sie jasno:
1. radio ma byc wyciagne z kieszeni co jest trudne bo ramka (ten plastik z zapalniczka) jest od niego wezsza - chyba tylko spilowanie cos pomoze
2. jak mam zamontowac ramke( ta od radia) zeby mi nie latała na wszytkie strony jesli pod radiem nic nie mam (zaslepka ma 2cm grubosci) a tym bardziej z bokow tez sa pustki
ogolnie na tym polega moj problem, nie na tym zeby to wsadzic i przykrecic.tak juz byly 2 radia i oba zaje####. chodzi o zalozenie kieszeni tak zeby radio bylo w gornej czesc otowru i zeby nie uzywac tych calych blaszek. pozdrawiam.