Gaz w Espero 1.8 CD prosze o radę!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Witam wszystkich !!!
Jako ,że właśnie stałem sie posiadaczem Espero 1.8 CD mam zapytanie co do instalacji gazu w tym aucie. Nie znam sie na tym kompletnie a chce zamontowac instalacje gazową. Prosze o informacje jaka instalacje zamontowac i gdzie(Warszawa). Istotna sprawa jest takze wielkośc butli chce jak nawieksza gdyz i tak w Espero bagażnik ma 560l. Jakich kosztow moge sie spodziewac nie chce kupic jakiegoś dziadostwa z ktorym bede mial problemy ale tez nie chce wydac góry pieniedzy, wiec cos sredniego mnie usatysfakcjonuje. Z góry dziekuje za pomoc.

instalke II gen.w Elpigaz.......na Leonardo......chwale se
pewno masz rozkładane siedzenia...ja na Twoim miejscu bym zamontował butle 40l przy jednym z boków bagażnika...jest tyle obecnie stacji, że nie ma potrzeby kupować wiekszej

pozdr

Wszędzie byle nie na Rakowieckiej w firmie Brew-El. Tez mam Espero 1.8 CD i niestety tam zamontowałem. Nie polecam

Cytat:
Wszędzie byle nie na Rakowieckiej w firmie Brew-El. Tez mam Espero 1.8 CD i niestety tam zamontowałem. Nie polecam

Wszędzie, a najlepiej na Rakowieckiej w firmie Brew-El. Jej ziec jeszcze leszy. Polecam

Witam.
Zobacz na www.espero.of.pl
- znajdziesz tam parę porad i pomocnych ludzi z wawy - też .

2 generacja i tyle. Producent instalki nie ma chyba az takiego znaczenia - wybierz po prostu cos poplarnego, zeby po dwoch latach nie szukac czesci, tylko kupic bez problemu.
Co do butli to zaproponowalbym jednak w kolo.