| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2004-12-23 20:13:34
I przelec.... szmatą z wiaderkiem wody |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2004-12-23 22:35:53 A ja bym olał ten lewy kierunek i tylko przed skręceniem w lewo wystawiał rękę przez okno. Przyznam że w zimie lub w trakcie deszczu można czuć pewien dyskomfort ale zawsze coś kosztem czegoś - chociaż cię szlag nie trafi.
Jeżeli jeździsz metodą "na zimny łokieć" to pół biedy bo ruch ręki będzie krótki |
cromtang Opel Vectra A 1,6i Warszawa | 2005-01-03 14:47:57
Co racja to racja |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-01-05 07:44:06 Pozwolisz KaZaK, że się podłączę pod Twój post. Ja wczoraj też zauważyłem, że mój prawy kierunkowskaz działa raz szybciej, raz wolniej. Sprawdziłem i okazało się, że żarówka w blędzie ledwie się tli. Niestety moja żarówka jest tak zardzewiała w oprawie, że nie da się jej wyciągnąć Jak myślicie, czy wystarczy pryskać ja przez 2-3 dni WD40 i powinno to coś dać? Czy nie zawracać sobie tym głowy i odrazu kupić nową oprawkę, grzybek, żarówkę i zrobić tak jak powinno być? Jakoś pogoda mnie nie nastraja do dłubania przy tym, ale z drugiej strony irytuje mnie ta zmienność intensywności błyskania. |