Komputer w e32

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuje instrukcji obsługi komputera w bmw e-32. prosze o pomoc!!!! Z góry wielkie dzięki.

komputer jest bezobsługowy napisz jaki masz problem

potrzebuje informacji na temat takiej komendy "GETRIBEPROGRAMM"pojawia mi sie coś takiego i nie mam pojęcia co to jest, wiem jedno jak sie pojawił ten napis to został tylko wsteczny (automat) a reszty biegów nie ma!!!!! HELP ME

Cytat:
GETRIBEPROGRAMM

to program skrzyni biegów, czyli tryb pracy.

dobra to jest trub pracy ale mam taki mały problem od kiedy to mi sie pojawiło straciłem biegi do przodu i został mi tylko wstaczny. mechanik twierdzi ze skrzynia sie poszła je***ć!!!! czy to możliwe??? jak nie to co mam z tym zrobić????

i mam jeszcze pytanko gdzie moge dostać instrukcje obsługi do BMW 735iA. szukałem już wszędzie ale z mizernum skutkiem!!!

ja napoczątek pojechałbym na koputer może powie coś mądrego

Kumpel też kiedyś stracił biegi i został mu tylko wsteczny, no i musiał wymienić sprzęgło i podajrze tarczki. Koszta wraz z robocizną i częściami 1700zł (hydrokinetyk urzywany!600zł)

Aaa samo wyświtlanie kominukaty nie może spowodować braku biegów, to raczje brak biegów spowodował jego wyświtlenie!

aldik dobrze gada. zapewne tarczki do wymiany bedą. był ostatnio taki temat na forum. nawet o kosztach pisali. skorzystaj więc z wyszukiwarki.
pozdrawiam

WOW jaki zaszczyt, chociaż raz Marcin się ze mna w 100% zgadza

Dzięki za pomoc! Rozmawiałem z mechanikiem zaśpiewał za naprawe 2500 zł (za samo rozebranie skrzyni) a potem koszty jeszcze wzrosną (nawet na Allegro jest taniej bo 1700 za skrzynie z 750 a to chyba taka sama co w 735). Więc zamówiłem sobie skrzynie u kolesia który jezdzi do niemiec i wyniesie mnie dużo dużo taniej. Jeszcze raz wielkie dzięki! POZDRAWIAM