Może dziś spotkanko ?? 20.00 CENTRUM - i po spotkanku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co myslicie o spotkaniu na centrum śnieg pada, ślisko, wieczorkiem piszcie propozycja ja myśle że koło 20:00 moglibysmy sie spotkać !!

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2004-12-23 17:57:19 ]

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2004-12-23 21:03:00 ]

rzeszowiak chcesz sie spotkac nad morzem ??

a co do spotkania to czemu nie ja moge wpasc

o co chodzi z tym morzem!! ok już 2 osoby są!! Rafał weź dentke od traktora posmigamy na centrum ! i jak masz to przywieź kase !!

Ja dzis nie dam rady

o to chodzi ze moze sie pisze przez ż a nie przez rz

Zoom a tak liczyłem na ciebie że przyjedziesz a tu psikus!! eno piszcie coś ludziska

Może się przytoczę

to jest juz was 3
zaluje ze niemoge przyjechac ale niemam transortu

ja niestety się nie pojawię poszalejcie za mnie...dobrej zabawy wariaci juz nie wspomnę że alkoholicy....

ja jade na parking klipa krecic maluszka ;p

Może, morze, może i sie wpadnie

Fajnie było i byli kryminalni i zwykli i było super. Wiekszego smiania dawno nie było...

no było fajnie żałujcie żeście nie byli, kryminalna sie chyba chche zapisać od nas do klubu bo kiedy my jesteśmy oni też są morze sie chchą zapisac tylko sie wsydzą podejśc !!

Cytat:
2004-12-23 21:01:32, CZUCZU pisze:
Fajnie było i byli kryminalni i zwykli i było super. Wiekszego smiania dawno nie było...

Jesli możesz to opowiedz cosik sie znow działo?? Sorki ale dzis nie moglem przyjechać ale teraz załuje bo pewnie jest czego

Ano stalismy a ci nei podjezdzali do nas ale czaili na nas dłuzszy czas. Fajnie było
ps. Ja tam snieg odgarniam

no to mieliscie fajne spotkanie
ja jak wyszedlem z psem na pole to zalowalem ze niepojechalem
bo calkiem fajny sniezej jest
fajne boczki by byly

No i co z tego jak juz teraz deszcz pada, temp. plusowa i sie ciulnia z bryndza robi. Jutro pewnie jak wstane to po sniegu bedzie tylko wspomnienie i znow wiosna nastanie.

Ach ta nasza piekna wspaniala jednodniowa zima

Właśnie dobrze Minio mówisz taka ta nasz pogoda raz w

h.... raz

wspaniała do szleństw na białym puszku

Ale wczoraj było nieźle następnym razem im pokaże

No i sie nie pomylilem NIESTETY.

U mnie za oknem wiosna jak talala

A jak wczoraj mówilem ze bedzie dzisiaja piknieto mowiliscie ze snieg pada i zimno