MotoNews.pl
6 Szukam dobrego mechanika do bmw z wielkopolski! (75482/0)

Szukam dobrego mechanika do bmw z wielkopolski!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie najlepiej z okolić chodzieży,czyli piła itp.Bo mam problemy tego typu niby jest ako ale samochód chwile pojedzie i gaśnie później nie można go odpalić,żarówki też siadają co 2 miesiace.Chyba coś zwarcie robi,nie mam też nadole tej osłony pod silnikiem idzie to kupić(jak tak to za ile)czy może to być wina osłony???moje gg 2909697

u nas cieżko bedzie Ci kogos dobrego znalezc>
W Pile jest Fangrof,ale ich unikam z daleka.troche tam maja pojecie ,ale glownie naciagacze i tyle.Może napisz z czym konkretnie masz problem,to moze cos Ci podpowiem do kogo sie udac.

chyba do tych kolesi jeździłem kiedyś tj.tam koło centrum egzaminacyjnego(nie wiem czy jeszcze hest to centrum)i tam w bok ulica(o ile nie mylę ich z kimś innym).Wymieniali mi sondę lambda skasowali jak za zboże.Narazie nie mam problemu,miałem problem z łądowaniem ako,okazało się,że to szczotki do wymiany i narazie jest loozik.Jak by co to dam znać i spytam się o kogoś dobrego .Pozdrawiam.

Tak to jest na ulicy Świtez,tam było centrum ale jest przeniesione.To maja ojciec z synem.Stary naprawial kiedys Fiaciory, na bmkach nie zna sie w ogole,a młody udaje ze coś potrafi.potrafia jedynie zdzierać kasę.

no to jest fakt,niestety u mnie też nie znam nikogo kto by się znał na bmkach,mieszkam w Chodzieżyale naszczęscie jak narazie wszystkie problemy co miałem z moim autem skończyły się,no może pozostał jeden(ubytek płynu chłodniczego,ale to się okaże jak przejadę z 300 km),prawdopodobnie jest to wina uszczelki pod głowicą,niestety to duży wydatek.Pozdrawiam.

Dobry temacik na priorytet. W sumie każdy by chciał dowiedzieć się co i jak, gdzie i za ile i czy dobrze robią BeeMKii w serwisach w danym województwie.
Wymiana danych napewno by pomogła i ustrzegła przed naciągaczy-zdzierców, którzy nic nie zrobią a zedrą kaskę.

Pozdro