Miałem kolpaki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W piątek wieczorem odebrałem moja bestyjkę z remontu i długo się nie nacieszyłem.
Dziś w nocy jakeś dranie ukradly mi w Toruniu kołpaki.
Niestety nie jest to pierwszy przypadek. Sąsiadowi z Corsy kradli już wiele razy. Jeżeli wybieracie się do Torunia polecam zdjąć kołpaki.

Zawsze w galerii handlowej w Kielcach kradli mi kołpaki aż wziąłem się na sposób i zaplombowałem je(kupiłem plomby plastikowe) i każdy z kołpaków na 2 - 4 zaplombowałem do felgi.Od tego czasu odpukać nie giną a przecięcie takiej plomby przy dużym pośpiechu jest dość trudne.Polecam bo grosze kosztuje a można zaoszczędzić kilkadziesiąt plz.

Jeżeli założę nowe kolpaki to zabezpieczę ję w ten sposób co Ty.
Bedzie to dodatkowe zabezpieczenie nie tylko przed złodziejem ale też przed zgubieniem.
Orginalne co prawda nie wypadaja, ale kto wie?

wspolczuje i polecam aluski

Właśnie moja żona namawia mnie na aluski.
Na rzaie auto nie wyglada ładnie na "staluskach".
Kołpaki kupię już to wiem, ale na lato pomyslę o alusach.

Pomysl o tym ze jak bedzie ciezko odkrecić alusy to pójdą z całym samochodem. A jak ukradną kołpaki to przynajmniej pozostanie Tobie samochód, jeśli bedzie im chodzic o kołpaki lub alusy. Nie wiadomo co jest dobre?

Cytat:
2004-12-27 20:53:23, konikk pisze:
wspolczuje i polecam aluski

Cytat:
Pomysl o tym ze jak bedzie ciezko odkrecić alusy to pójdą z całym samochodem. A jak ukradną kołpaki to przynajmniej pozostanie Tobie samochód, jeśli bedzie im chodzic o kołpaki lub alusy. Nie wiadomo co jest dobre?

Twoje aluski mi sie nawet spodobaly Wiec zacznij uwazac to oczywoscie Joke a tak szczerze mowiac to raczej nikt nie ukradnie calego auta dla aluskow poza tym nawet bym sie cieszyl gdyby mi zawineli bo nadal stoi z wyciagnietym silnikiem i sie marnuje a tak bylo by odszkodowanie i pieniedze na 3000GT

Cytat:
a tak bylo by odszkodowanie i pieniedze na 3000GT

Hehehehe... widze podobne upodobania do moich

Niestety szukalem dlugo i wytrwale 3000GT i stwierdze jedno - prostych, bez masakrycznego dzwona w zyciorysie nie ma

Z tym plombowaniem kolpakow to dobry pomysl juz tak dawno zrobilem, moj znajomy tez ale jak nie mogli zdjac to skopali je i tak musi nowe kupic zlodziejsto bedzie sie szerzylo dopoki bedzie zbyt na kradzione rzeczy ... ale z drugiej strony jak tu nie kupic niby legalnych uzywanych kolpakow po okazyjnej cenie jak nowe kosztuje troooche pieniedzy ( nie mowie o tych z supermarketu)

Cytat:
Niestety szukalem dlugo i wytrwale 3000GT i stwierdze jedno - prostych, bez masakrycznego dzwona w zyciorysie nie ma

to może dobrze, że nie znalazłeś żadnego prostego

Cytat:
2005-01-20 21:45:26, konikk pisze:
Twoje aluski mi sie nawet spodobaly Wiec zacznij uwazac to oczywoscie Joke a tak szczerze mowiac to raczej nikt nie ukradnie calego auta dla aluskow poza tym nawet bym sie cieszyl gdyby mi zawineli bo nadal stoi z wyciagnietym silnikiem i sie marnuje a tak bylo by odszkodowanie i pieniedze na 3000GT

Co do alusów to są ludzie zdolni aby ukrasccały samochód dal felg rącze na 100%. A moje aluski maja 16cali dlatego tak fajnie wygladaja. Co Ci sie stało ze masz omkę bez silnika?? Pod markietem silnikCi ukradli??

Cytat:
2005-01-20 23:07:22, DrA pisze:
Hehehehe... widze podobne upodobania do moich Niestety szukalem dlugo i wytrwale 3000GT i stwierdze jedno - prostych, bez masakrycznego dzwona w zyciorysie nie ma

Jesli nadal szukasz to kolezka wlasnie chce sprzedac 3000GT w stanie dobrym.