Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2004-12-29 00:34:42 spróbuj podłączyć wtryskiwacz "na krótko"
Tylko rób to na chwilkę, nie dłużej niż na pół sekundy, bo możesz spalić jego cewkę. Zobacz czy "cyka" i się otwiera. jeśli tak może wystarczy go "rozruszać" |
![]() Rysio42 DAEWOO ESPERO 2,0 CD ... Międzychód | 2004-12-29 08:21:46 Miałem to samo tylko na 3 cylindrze, ale jakimś cudem kiedyś się ten wtrysk ruszył (już szukałem nowego) więc pojechałęm szybko na stację benzynową kupiłem 10 l benzyny i nalałem pół butelki Xeramic do LPG, wiem że nalałem za dużo bo cała butelka jest na chyba 80 l ,ale od tamtego czasu nie mam problemu z wtryskiwaczem i za każdym razem jak kupuję benzynę leję pół butelki tego specyfiku i odpukać wszystko działa.
Pozdrawiam Rysio |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2004-12-30 18:36:45 u mnie padł jeden... po tym jak mój ojciec potraktował go sprezonym powietrzem... bo były zasyfione... kupiłem uzywke za 100 w katowicach... ale dalej pracował na 3 gary... wiec kupiłem jeszcze dwa... po wymianie okazało sie ze jednak stare moje były dobre... a padł emulator... i do tego pozniej wiązka cos szfankowała... teraz zostałem z dwoma dobrymi wtryskami... a musiałem wymienic EMU i wiązke.. kosztowało mnie to 90 zł z robocizną. Jak ktos chce to moge odsprzedac dwa wtryski do 1.8 po 100zł/szt. |