| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Aldik Mercedes C180, BMW E ... Katowice | 2004-12-28 15:34:04 Witam, mój tata dwa lata temu przecioł dwie opony na o studzienke, która wystawała w miejscu przeznaczonym do parkowania, no i oczywiście MZUiM nie chciał oddać ani grosza, próbowaliśmy na rózne sposoby, aż w końcu oddaliśmy sprawe do sądu i na 3 rozprawie po 2 miesiącach sąd orzekł na naszą korzyść i nakazał nam wyplate za dwie opony plus odsetki za dwa lata!
PISZE TO TUTAJ ABY KAŻDY WIEDZIAŁ ŻE NALEŻY WALCZYĆ I NIE DAĆ SIĘ, BO IM WIĘCEJ BĘDĄ PRZEGRYWAĆ TYCH SPRAW TYM WIĘKSZE BĘDĄ MIELI KOSZTA I WTEDY MOŻE KTOŚ SIĘ W KOŃCU ZASTANOWI I ZACZNĄ POŻĄDNIE BUDOWAĆ DROGI, MOSTY I CHODNIKI! |
Aldik Mercedes C180, BMW E ... Katowice | 2004-12-29 14:07:22 Tutaj już nie chodzi o pieniądze ale o zasade, bo nikt nie lubi tracić i się wnerwiać na każdej dziurze, może w końcu ktoś o to zadba! Szlak mnie trafia jak muszę robić coś z zawieszeniem, bo wiem czego to wina! |
Aldik Mercedes C180, BMW E ... Katowice | 2004-12-30 14:21:11 W moim przypadku przestawili znak "P-koniec" przed tą studzienke zaraz po tym jak to zgłosiliśmy w MZUM - tylko że ja miałem zdjęcia! |
thaniel Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2004-12-30 14:26:33 A to szuje ale dobrze ze miales fotke zalatwiles ich
pozdr |
Aldik Mercedes C180, BMW E ... Katowice | 2004-12-30 14:31:23 A to wszystko dzięki szwagrowi który jest fotografem, pomyślał i takie dobre fotki zrobił! |
thaniel Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2004-12-30 14:33:27 To rowniez nauczka W dobie cyfrowek w telefonach warto robic fotke w takich roznych dziwnych sytuacjach .... pozdr |