MotoNews.pl

Podswietlanie zapalniczki w e36

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak sie dostac do zarowki podswietlajacej obwodke zapalniczki? trzeba rozbierac plastiki czy mozna jakos wyjac gniazdko zapalniczki zeby sie dostac do zarowki ?

Musisz wyciągnąć zestaw wskaźników, podważyć (zegar, temperatura lub komputer) a później wyciągasz bez żadnego rozkręcania cały moduł z zapalniczką i przełącznikami (ew. zaślepkami).

Pozdrawiam.

ee to daruje sobie bo nie chce pocharatac komputeraz przy wyjmowaniu, z nim nie jest tak latwo jak z radiem.

Cytat:
ee to daruje sobie bo nie chce pocharatac komputeraz przy wyjmowaniu, z nim nie jest tak latwo jak z radiem.

ee no nie gadaj przy tym niema żadnej filozofi chyba jednak trudniej z radiem

wyciaganie radia to mam opanowane bardzo dobrze z tym komputerem pewnie tez by poszlo szybko ale nie chce go obdrapac bo tam nie ma tych otowrow tylko trzeba pchac srubokret w szczeline miedzy kompem a deska :/

ja wyjmowalem i nie mam zadnej ryski on wcale nie wychodzi tak ciezko

ja dzis wymienilem sobie ta zaroweczke od podswietlenia zapalniczki i zajelo mi to 5min max...
ja nie mam komputera tylko zegarek analogowy ale tak czy inaczej czy to pod komputerem czy tez pod zegarkiem jest kieszonka i w gornej czesci tej kieszonki jest otwor dzieki ktoremu udalo mi sie wypchnac ten zegarek, nie musialem nawet nic podwazac...
sprobuj moze Tobie tez sie uda....

a juz nawet zapomnialem o tej zarowce, moze jak sie ociepli to sobie zmienie.