| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
piotrfire BMW Member BMW 525 TDS i MAzda ... prawie Wrocław | 2004-12-29 01:12:34 Witam!
Od niedawna jestem częstym gościem na forum więc podzielę sie swoimi uwagami. Do tej pory byłem członkiem klubu mazda i również mieliśmy własne forum które tak mi sie przynajmniej wydaje było bardziej uporządkowane (tematycznie) łatwiej było coś znaleźć poniżej podam link do tego forum http://forum.mazdaspeed.pl myślę że taka forma byłaby czytelniejsza ale nie chcę nic narzucać chcę tylko poznać opinię pisze trochę w HTML mógłbym może coś pomóc. Pozdrawiam i przepraszam jeśli kogoś uraziłem. |
draiwer5 (S) BMW Master (Moderator) bmw 518i Białystok | 2004-12-29 09:48:53 a dla mnie te form pasuje lepiej od tego które t przysłałeś i lepiej zeby nikt nic tu nie zmieniał!! |
Robin_Hood BMW Member Tarnów | 2004-12-29 11:48:04 Myśle że nikogo nie uraziłeś, jednak ciężko by było mi się przestawić na coś innego. Przyzwyczaiłem się już do tego wyglądu. |
MARCIN_RADOM BMW Member BMW E-28 525i, E34 5 ... RADOM | 2004-12-30 08:28:53 miło słyszeć takie słowa dziękuje w imieniu admina. warto chyba powiedzieć, że gusta są różne, a o nich się w dodatku nie dyskutuje. osobiście uważam, że wygląd forum to sprawa drugorzędna. przede wszystkim liczy się chęć pomocy, nawet jeśli nie jest się fachowcem. czasem najmniejsza uwaga może pomóc w usunięciu jakiegoś problemu. warto podkreślic też że jest tu naprawdę miła atmosfera. oczywiscie czasem trafia się jakaś sprzeczka, ale to tylko chwilowy kłopot. przyznam że przez ten czas jakoś zżyłem się z tym forum, z klubowiczami i atmosferą tu panującą.
tak więc dziękuje za miłe słowa i zapraszam do jak najczęstszego zaglądania na NASZE FORUM pozdrawiam |
MARCIN_RADOM BMW Member BMW E-28 525i, E34 5 ... RADOM | 2004-12-30 18:22:05
jak zapewne aniu wiesz, jestem ciut za ciężki by się unosić samoistnie
za życzenia dziękuję w imieniu wszystkich i życzę tego samego. pozdrawiam |