Dosiego Roku 2005!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako że na Januszowym wątku złożyłem życzenia tylko świąteczne, a już jutro ruszam świętować Nowy Rok, życzę wszystkim co następuje:

szczęśliwego Nowego Roku, szampańskiej zabawy w doborowym towarzystwie, łagodnego kaca w sobotę, pełnych kufrów kasy w Omciach, bezawaryjnych przebiegów naszymi jedynie słusznymi furkami ,no i przede wszystkim zdrowia i spełnienia marzeń (omegowych i tych innych oczywiście) oraz żeby w klubie nam się dobrze działo i członków przybywało

czego sobie i wszystkim innym życzy

Paweł

Żeby nie strzępić języka dołączam się do powyższej kwestii i oby Nowy Rok 2005 był lepszy od Starego!

Odcisków na piętach od tańcowania i drewnianej główki rano oraz wszystkiego omegowego ode mnie dla wszystkich

.... i żeby nam blachy nie rdzewiały, zaworki nie klekotały, szyby nie parowały, LPG-i nie wybuchały .... no i żeby sie nam panny nie opierały ...

Na ten Nowy 2005 Rok!

Życzę spełnienia najskrytszych marzeń,
a do tego benzyny taniej jak woda,
urzędników przyjaznych jak Święty Mikołaj,
dróg w końcu szerokich i równych jak stół
i oczywiście niezapomnianej zabawy sylwestrowej!

Szczęsliwego Nowego Roku!

[ wiadomość edytowana przez: BBronx dnia 2004-12-31 06:43:35 ]

a ja życze wam moi mili zdrowej wątroby po sylwestrowej bańce

Ja również dołanczam sie do życzeń wszystkiego najlepszego w Tym nowym 2005 roku
Mateusz

Dołaczam się do życzeń i wszystkiego NAJ w nowym roku 2005 dla wszystkich zarażonych omegomanią

Szczęśliwego Nowego Roku !!

Szczęśliwego 2005

[ wiadomość edytowana przez: chudy01 dnia 2004-12-31 12:51:05 ]

Szczęścia, co radość daje,
miłość, co niesie pokój,
zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi,
dni wypełnionych do końca,
nowych wschodów słońca i
niech więcej takich rzeczy
Nowy Rok Wam użyczy.

[ wiadomość edytowana przez: DRUS dnia 2004-12-31 12:49:57 ]

Niech petardy zabłysną wysoko na niebie, niech Nowy Rok 2005 szczęściem spłynie na Was, a los nigdy nie zostawi Was w potrzebie. Najlepsze życzenia noworoczne przesyła ...WosiU

Wszysktiego Naj Naj dal Omega-Maniaków

Oraz Zdrowia dla Was i Waszych bliskich

!!!Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!

W Nowym Roku zycze Wam 12 miesiecy zdrowia, 52 tygodni szczescia, 8760 godzin milosci, 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund bezawaryjnej jazdy omesia.

Wszystkiego dobrego !
Szerokich dróg
Dalszego szczęśliwego pożycia z OMAMI.

Pozdro
Darek

Njalepszego wam i Bestyjką w Nowym Roku

Spóźnione, ale szczere życzenia noworoczne dla wszystkich; aby ten rok niebył gorszy od poprzedniego, to będzie dobrze.

nie darował bym sobie gdybym nie pożyczył wszystkim miłośnikom omesi i nie tylko jak najmniej rdzy na błotnikach nigdy braku oleju w silnikach i lepszego z tańszą benzyną 2005 roku
pozdro z Suwałek k27