Czy da rade to założyć? Grill e36

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chodzi mi o stary i nowy wlot powietrza (Nerki) czy można je wymienić bez konieczności wymiany całego pasa przedniego? Chodzi mi o same nerki. Może ktoś próbował to zrobić???

Nikt nie próbował tak robić??? A może ktoś ma e36 po 96r. i mógł by mi powiedzieć czy różnice są duże między jednym grillem a drugim?

ja nie odpowiem ale mam pytanie czy byly jakies roznice w grilach po 96 w 3 jak piszesz to chyba cos było ale co ?
Pozdrawiam

ludzie poszukajcie sobie ogloszenie z e36 z przed 1996 i po 96 na www.mobile.de to zobaczycie roznice

to szukaj ludziu ja poczekam

ja tam wiem jak wyglada nowszy i stary grill i nie musze szukac ;] a jak kogos interesuje to sobie musi znalezc

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-01-03 18:17:12 ]

To jest nowy grill

A to jest stary grill

Ale powiedzcie mi czy da się zmienić stary na nowy i skąd taki wziąść? Może ktoś ma do sprzedania lub wie gdzie kupić???

Hmm no widać róznice, ale hmm kichaj to, potem będziesz sprzedawać i Ci powiedzą, że autko ma inny przód i pewnie było po wypadku. Na wyglądzie raczej nie zyskach tylko kase stracisz, bo mnie i ten i ten się podoba
POZDRAWIAM!

i tu aldik ma racje

Polacy już mają to do siebie że zawszę będą szukać dziury w cały, i przy sprzedaży mogli by się pytać, ale jak narazie to nie przedaje i robie go dla siebie. Pozatym wątpie czy ktoś wogóle siępozna, bo ja sam niedawno się dowiedziałem że są 2 różne te grile a jak widzimy z wypowiedzi poniże to jest więcej osób które o tym także nie wiedzą

ja odrazu bym zobaczyl i mial watpliwosci czy nie byl uderzony samochod a takie nerki widzialem niedawno na ebay

i caly pas przedni tez niestety sie rozni tak jak podejzewalem:

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=64912&item=7943345528&rd=1

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=64912&item=7943345489&rd=1

kupel przerabiał przód z e36 na e46. moim zdaniem zajebista różnica tylko te koszty... no ale na szczęście wszystko pokryła ubezpieczlnia bo auto dostało strzała

eee takie przerobki przodu to lipa, cos jakby z malucha robic duzego fiata. nerki zmienic to mozna ale bez przesady ;]

jak byś zobaczył efekt to byś zmienił zdanie

widzialem taka e36, byla kiedys na allegro czarna 325 z przodem od e46 i na alusach ac schnitzer. to prawda ze rzuca sie w oczy ale jednak wolalbym oryginal, nie przepadam za takim mocnym tuningiem.

Ja też uważam że robienie z e36 e46 to przesada szczególnie robienie grilla połączonego z maską ,ale mi chodzi o coś zupełnie innego, ja chce uzyskać to samo co fabryka po 96roku. Nie chce nic nadzwyczjnego , tylko grill od e36 tyle tylko że po faceliftingu.