MotoNews.pl

Pasiu mistrzem w POŚ w klasie 3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak większość z Was wie w naszej grupie mamy Mistrza Okręgu Śląskiego w amatorskich rajdach samochodowych. Po bardzo ciężkim sezonie załoga Paszek/Brzeźiński wyprzedzając SC załogi Szeja/Moskała i żółtego seja załogi Fizia/Kopiec zajęla pierwsze miejsce w klasie 3. Uważam , że jest to wiadomość godna umieszczenia na stronie, jednak rozumie aktualne problemy z serwerem dlatego należy wspomnieć o tym przynajmniej na forum. Dla Przemka i Mateusza wielkie gratulacje, Przemkowi życzę powodzenia w Pucharze PZM, myśle że w TGRze będzie miał wiernych kibiców .

BRAWO!!!! jestes wielki . Powodzenia na trasach w Pucharze PZM.

Pozdrawiam

Gratulacje dla Ciebie trzymaj tak dalej 1!!!!! i powodzenia życze w PZM!!!!!

BRAWO!!! wielkie gratulacje Pasiu i dla Ozeta gdyz tez sie przyczynil do takiego wyniku Pasiu zycze ci powodzenia w PZMocie, a Mateuszkowi jak najlepszych wynikow w przyszlym sezonie

Gratuluje Pasiu tytułu. Super zakończenie startów w amatorkach. No i również gratki się należą dla OZ i Adama, którzy pilotowali pasia do zwycięstwa
Teraz tylko czekać na taki wynik w N0

Gratuluje pasiu!! Mission Complete!!

Pasiu chodz mnie jeszcze nieznasz i niewidziałeś mnie na oczy to i tak przyjmij odemnie te gratulacje i oby tak dalej

No Pasiu gratuluję Życze sukcesów w pzmocie i żebyś szybko się wjezdził w tempo zawodników z N0, wsparcia finansowego ze strony sponsorów i dużo szczęścia. Gratluje również Adamowi, jestem pewien że odwaliłeś kawał dobrej roboty.

Dzięki wszystkim za dobre słowo i Przemkowi za pamięc podczas wywiadu do Echa do zobaczenia