Samara - znaczki firmowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No wlasnie - odebralem autko od lakiernika (malowana tylna klapa) no i zerwali mi naklejke z napisem Lada... Chcialem kupic dzis w sklepie ale pokazali mi tylko taki z napisem Lada ktory niestety nie pasuje bo otwor w klapie sa wieksze... Poza tym poszukuje napisu Lada ale pisanego cyrylica..

Jesli ktos ma taki prosze o odzew - chetnie odkupie....

zmierz rozstaw otworów, to ci dokupię

Cytat:
2004-12-30 22:44:04, Góral pisze:
zmierz rozstaw otworów, to ci dokupię

odleglosci otworow sa standardowe ale chodzilo mi o srednice.. ten znaczek ktory przymierzalem ma bolce o zbyt malej grubosci.. srednica otworow w klapie jest wieksza...

Humel srednica otworow zawsze bedzie wieksze,bo w tych otworach powinny jeszcze byc jescze takie plastiki w ktore dopiero wchodzi ciasno znaczek.Tobie brakuje tych plastików....
pozdrawiam

Cytat:
2005-01-04 12:23:30, Jareck pisze:
Humel srednica otworow zawsze bedzie wieksze,bo w tych otworach powinny jeszcze byc jescze takie plastiki w ktore dopiero wchodzi ciasno znaczek.Tobie brakuje tych plastików.... pozdrawiam

Dobrze gada. A jeśli chodzi o znaczki, to musze poszukać, może mi sie gdzieś ostały. Jutro dam Ci znać.

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

Cytat:
2005-01-04 22:49:45, Yanosik pisze:
A jeśli chodzi o znaczki, to musze poszukać, może mi sie gdzieś ostały. Jutro dam Ci znać.

Oo.. dzieki Ten co chcialem go zakupic troszka dziwnie wygladal.... wiec bede dzwieczny

Mam tylko znaczek "1500S" i w dodatku ma ułamany jeden dżinks. Więc jak chcesz to nie ma sprawy, wsadze w koperte i Ci wyśle, ale nie wiem, czy to ma sens. Widząc Twoją Łade raczej wątpie, byś chcial sie paprać z silikonem i przyklejać ten znaczek. [edycja] Aha, własnie spojrzałem ,ze masz 1300, wiec znaczek 1500S jest Ci nie potrzebny, chyba, ze zrobisz sobie taki lekki tjuning Obok dokleisz 16V i bedzie gitara, nikt Ci nie podskoczy

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

[ wiadomość edytowana przez: Yanosik dnia 2005-01-06 01:04:42 ]

O wlasnie ja takowy potrzebuje - nie moge tego dostac za bardzo, a mam 1300 przyklejony i chcialbym zeby jednak bylo 1500 jak fabryka przykazala
Gdyby Ci byl niepotrzebny Yanosik to napisz na prv

Yanosik: heheh - no faktycznie mam 1300.. tyle ze ja poszukuje nie tego znaczka, tylko tego z lewej strony - z napisem Lada... ))))