Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2004-12-30 21:58:20 A czy przypadkiem nie jest to pompa paliwa?, może jest coś nie tak z zaworem przelewowym,albo po prostu się kończy
|
![]() SEBA-OMEGA OMEGA A & VECTRA A Radom | 2004-12-30 22:14:40
Nie Janusz raczej to nie to.Stawiam na ta dziure w obudowie filtra.Ale co to za fachowcy,że dziure zrobili?! Wystarczy zdjęcie "trąbki" z obudowy i ewentualne częściowe zaklejenie ją taśmą.Chodzi o to żeby powietrza za dużo nie łapała i nie gasła gdy się zrzuci z biegu przy prędkości.Ale żeby zaraz dziure robić. Chodzi pewno fajnie jakby stożek miała ![]() ![]() |
![]() fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2004-12-31 08:18:26 miałem dokładnie to samo kopnij debili w tyłek!! zaklej tą ..ich.. dziure którą ci zrobili. weż orginalną rure od omy przetnij nożęm a potem drut kombinerkami w połowie jej długośći yak ażeby wystawała włoóna w obudowe filtra pow ok 12 cm . musi być ok. jak po tym bezdie gasła to niech myślą nad czym innym pseudo majstry. trzym sie . pozdro ![]() |
michu808 Omega B Caravan Trzcianka | 2005-04-19 07:21:02 Też jestem zdania że hałas powoduje dziura w obudowie filtra. Dolot powietrza jest prowadzony tak w aucie żeby nie powodował dodatkowego hałasu. Każda przeróbka może to zmienić. I tak pewnie jest u Ciebie. Myśle że porada fomina powinna sprawe załatwić. |
Brutal LOB MEMBER Szczytno | 2005-04-21 23:15:07 u mnie jest to samo, tak mysle ze to jest jakies ssanie albo cos takiego, ale pewnie sie myle ![]() |
![]() art23 DEADSOUL ![]() Omega B FL Caravan Zawiercie | 2005-04-22 00:03:27 moze to samo co i u mnie czyli "odkurzacz " ![]() |