MotoNews.pl

Gdzie KTSW bawi się na Sylwestrze??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanko gdzie szanowni członkowie klubu bawią się w noc sylwestrową??
A tak nawiasem to wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku i jeszcze wspanialszych samochodów i większych zlotów ......
Pozdrawiam

Część klubowiczów bawi sie w Rzeszowiaka!!! a reszta niewiem

Poprawne pytanie z kim ....
A bawic sie bedzie dobrze.

ja sie bawie z polem ,rapciem ,miskiem ,rzeszowiakiem,markiem,jeszcze prawdopodobnie siwy wpadnie pozniej w rzeszowiaku .Jak to bywa libacja na całego pozdrawiam i tez wspaniałej zabawy wam zcze chłopaki pozdro!!!!!!!!!!!

Majer zapomniałeś o mnie!!!

Cytat:
2004-12-30 22:30:40, MaCa pisze:
Część klubowiczów bawi sie w Rzeszowiaka!!! a reszta niewiem

Heheh a jak to jest bawic sie ""w"" Rzeszowiaka???

Ja w tym roku potakuje glowa w Planecie .

Życzę Wszem Dosiego Roku, gumowych drzew, gładkich asfaltów i przykrywek na wszystkich studzienkach kanalizacyjnych).

Jeszcze nie wiem gdzie baluję, mam jeszcze 13 godzin na pomysły)) Chyba Plac pod Pałacem Kultury.

T.

Cytat:
2004-12-31 02:54:47, _Gallus_ pisze:
Heheh a jak to jest bawic sie ""w"" Rzeszowiaka???

Nie "w"Rzeszowiaka tylko "u" Rzeszowiaka

a zawsze może sie człowiekowi pomylić jedna literka

Nie ma z kim psa zostawic a dziewczyna chora. Hujowy na maxa sylwester.

Nie ma z kim psa zostawic a dziewczyna chora. Hujowy na maxa sylwester.

oj działo sie wkrótce bedą fotki !

Jeszcze POLO brakuje ale chyba gdzies leżał wtedy pod stołem

i to jeszcze jak sie działo wszysy zajebani w 4 dupy byli hehe iprezka udana był na 100000%!!!!!!!!!!!!!!!!!!pozdro dla całej ekipy która była na sylwku u rzeszowiaka

Oj dzialo się dzilao !! ja wczoraj bawilem w 4 miejscach – najpierw impezka u mnie w domu , potem arkadia , chwilka w da grasso i rzeszowiak. I u rzeszowiaka było najfajniej , fajni ludzie klimat i duuuuzo się dzialo naprawde super !!! może by zrobic takie dluzsze spotkanko po zlocie na wosp ?? u rzeszowiaka oczywiście

Ja z Planety wyszedlem po 6, spalem do 16 a teraz pakowanko i jutro do stolicy z powrotem . Do zobaczenia panowie za tydzien no i szczesliwego nowego . Pozdr

lipen ma racje morze jakieś większe spotkanie u mnie w barze zrobić jest dosyć miejsca i kurde piwo i oczywiście wuda jest !!

Co do spodkania po tej imprezie z WOŚP u Rzeszowiaka to ja ZA!!!!!!! namnie możecie liczyć!!!!!!!!!!!!!!!

rok temu ofiara padl:

www.doktor-spajki.prv.pl

w tym roku nowa ofiara:

www.smuszu.prv.pl

He He He zajebiste fotki!!!!!!!!

Cytat:
2005-01-01 22:47:46, Rapcio pisze:
rok temu ofiara padl: www.doktor-spajki.prv.pl w tym roku nowa ofiara: www.smuszu.prv.pl

Mam nadzieje że za rok nie będzie www.marreq.prv.pl
Zabawa była superrr