Zmiana hydrokorektora na elektryczny. =110=

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie czy regulacja hydrauliczna ma taką samą końcówkę jak ta hydrauliczna?? Pytam się o to, ponieważ chciałbym założyć do siebie korektor elektryczny, tylko nie wiem czy taki sam jest w Samarze.
P.S
Jak wygląda przełącznik położenia lamp przy elektrycznym korektorze, bo u mnie jest takie pokrętło?

Cytat:
Mam pytanie czy regulacja hydrauliczna ma taką samą końcówkę jak ta hydrauliczna

To w kńcu o którą ci chodzi! W Samarce o ile wiem jest też hydrauliczny korektor!

Cytat:
2004-12-30 22:54:57, mwarchalowski pisze:
Mam pytanie czy regulacja hydrauliczna ma taką samą końcówkę jak ta hydrauliczna?? P

Eee..Chyba mala oszybka

Samara ma hydrauliczna regulacje, reguluje sie pokretlem umieszczonym obok kierownicy, po lewej...jesli o to pytasz

No tak, to w takim razie 107 musie mieć elektryczne. :p :p

Zonk - 2107 ma też hydrauliczne

A ja byłem pewien, na 100% że były też wersje z elektrycznym, no, ale może coś mi się pomieszało.

2107 ma hydrauliczną ??????????????????????????????

a nie elektryczną ,bo jak jest hydrauliczna to gdzie sie dolewa jakiegos plynu czy czegos w tym rodzaju

Cytat:
2004-12-31 14:45:25, MUSEL pisze:
2107 ma hydrauliczną ?????????????????????????????? a nie elektryczną ,bo jak jest hydrauliczna to gdzie sie dolewa jakiegos plynu czy czegos w tym rodzaju

Poszukaj gdzieś na forum, bo ktoś dolewał już płynu