MotoNews.pl

Ascona na warsztacie :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no i zaczelo sie dzisiaj wstawilem moja kozunie na warsztat blacharsko lakierniczy nie bede w zwiazku z tym mogl sie pojawiac swoim autkiem na zlotach regionalnych co nie oznacza ze nie bede sie wogole pojawiac w trakcie napraw bede dawac znac jak ida prace mam nadzieje ze na nastepnym zlocie krajowym zobaczycie juz moje autko taki jakie chcial bym zeby bylo
tylko ile to bedzie kosztowac ?????????????

No gratulacje ...w końcu tam trafiła, a ja myślałem, że się nią w krótce....ogole Remont na pewno będzie duuużo za drogi i meeega nie opłacalny ale to taki urok "starych gratów"
Powodzenia!!

Cytat:
2005-01-02 17:51:16, Luz pisze:
No gratulacje ...w końcu tam trafiła, a ja myślałem, że się nią w krótce....ogole Remont na pewno będzie duuużo za drogi i meeega nie opłacalny ale to taki urok "starych gratów" Powodzenia!!

No racja, drogi i nieopłacalny, ale za to jaki efekt końcowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam
Bajer ja tez niedlugo do lakierki chce oddac - to znaczy w wakacje bo teraz nie mam czasu sie przyniej bawic bo szkola. A jaki kolorek bedzie???, zderzaki lakierujesz w kolor nadwozia???
Czekam na relacje i zdjecia - powodzenia -
(P.S. Efek zapewne bedzie oszalamiajacy - i tak ma byc --- samochodzik z dusza )
Pozdrawiam

Zając robi afto tam gdzie ja Monze zatem będe ją często i gęsto oglądał jako że mieszkam nieoopodal... zanosi się też na to że Czerwony bedzie tam afto robił... to zakrawa na klubowy warsztat. Powodzenia... wkońcu się doczekała zapraszam jutro do wątku posylwestrowego gdzie obszerana relacja z poczynań klubowiczów nastąpi :

Zając tylko nie rób za ładnie.. żeby na zlocie zimowym mój był najpiękniejszy
Powodzenia

Cytat:
2005-01-05 00:41:13, Forest pisze:
Zając tylko nie rób za ładnie.. żeby na zlocie zimowym mój był najpiękniejszy Powodzenia

zaraz po moim

Cytat:
2005-01-05 00:42:51, Luz pisze:
zaraz po moim

buuuhahahahahaha... koleś Twój wygląda jak jakiś szary królik, czy tam szara myszka... mój czarny kocur może co najwyżej go pogonić

Poczekaj a cie wsssssyyyyssssssssne, zassssssam i spręże, a na koniec tsssyyytne

purtu purtu... poczekamy, pożyjemy, zobaczymy

jesteście de best

Phi
My to wiemy....

No powodzenia. Jak silnik będzie działał, to za blachę też się wezmę w mojej Asconce i dostanie piekny nowy lakier... w kolorze fioletowym, czachę na masce i napis "DENATURAT" na tylnej klapie ;P ... i jeszcze tylko tablice z numerem rejestracyjnym CH3OH Oczywiście żartuję.

panowie prawda jest taka ze wcale tak duzo nie bede musial placic a efekt na 10000000% bedzie bardziej niz oszalamiajacy i nie ma co sie oszukiwac ze to asconka bedzie najladniejszym autkiem na zlocie luz i forest niestety a co do relacji zdieciowej to niestety z powodu braku aparatu cyfrowego nie dam rady poprowadzic pelnej dokumentacji tego co sie dzieje na warsztacie ale jak juz bedzie skonczona to na pewno zamieszcze kilka zdiec

No no prosze zając asconka będzie się rodziła na nowo pamiętam jak swoją niunie oddałem do blacharza i lakiernika ale jak ja odebrałem to było to pozytywne zaszokowanie. Życze powodzenia w restaurowaniu ASCONKI. Rescect dla ASCONY C !!!!!!!!!!!!!!

mam nadzieje ze puscisz aske na czerwono.... zderzaki i listwy na czarno i jeszcze czerwona listwe w nie wpuscisz ....

moj fiacik tez za kilka tygodni zatrzyma sie u blacharza i lakiernika .. najpierw jednak musze sie udac do szwablandii to drugie auto... mam nadzieje ze to bedzie jaki opelek +/- 90 rok... jak nie to albo ibizaI albo essie...

trzymajta kciuki abym na nastepnym spocie pojawil sie Oplikiem bo jak nie to zobaczycie najpiekniejszego Fiata na tej planecie

Zajczek chce wrzucić taką samą perełke jak ja na Monze ale Rafał sie niezgadza z drugiej strony moglibyśmy mieć ten sam kolor... fajnie byśmy wyglądali... zastanawiam się nad zdradą tajnej receptury

ASCONA AUTOMAT RULEZZZZZZZZZZZZZZZ

Barwo zajączku

no to prawie juz konioec nie mialem jej przez 3 tygodnie ale wczoraj polozyli podklad i do konca tygodnia opuszcze warsztat jak juz wyjade to zrobie zdiecia i prosze na mnie glosowac jesli chodzi o najladniejsze auto klubowe ))))

Pomalowana !!!!! niemogę powstrzymać wzruszenia.... przyznajcie się kto by pomyślał że to aftko doczeka się remontu. Jest piękna. Moje gratulacje Zajaczku. Gdy to piszę włąśnie na masce kończą malować ptaka