Tak się zastananwiam nad giełdą?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak się zastanawiam nad giełdą na mojej stronce www. - czy to ma sens? Chciałabym zamieścić nowy dział gdzie gdyby ktoś chciał coś sprzedać np. samochód lub jakąś część to zamieściłabym ogłoszenie. Jak uważacie - będą chętni? Udzielam się na kilku forach i ludzie zaglądają do mnie na stronę. Plisssss podpowiedzcie co robić

masz fajna stronke... ale chyba jeszcze ciut poczekaj

Ale dlaczego? to byłaby taka mini giełda.

jak chcesz... w sumie pomysl nie jest zly.... tylko ze wtedy musisz jakos tak bardziej stronke zareklamowac

Ale to nie ma byc Allegro tylko taki dodatek - a nóż ktoś coś będzie miał do sprzedania i akurat trafi do mnie i moze kupi. Nie wiem - to taki pomysł na Nowy Rok

mowie ze nie jest zly... tylko bedziesz musiala tego pilnowac... wiesz zeby, ktore ogloszenia staly sie nieaktualne itd...

zrobisz jak uwazasz Madziu ale musze cie ostrzec ze to bedzie kosztowalo sporo pracy

madzia ma wlasnego informatyka

Wymaga to baardzo sporo pracy Wiem bo wlasnie kombinuje jak tu zrobic taka gielde

pozdr

Cytat:
2005-01-03 13:27:55, thaniel pisze:
Wymaga to baardzo sporo pracy Wiem bo wlasnie kombinuje jak tu zrobic taka gielde pozdr

Heh jednak chesz zarobic spora kase ??

niestety a moze stety nic na tym nie zarobie

Aha Madziu musze Cie zmartwic ale zeby miec dobra gielde wypada miec serwer z PHP i MySQL malo ktory serwer darmowy daje takie mozliwosci ....

pozdr

Cytat:
2005-01-03 13:34:19, thaniel pisze:
niestety a moze stety nic na tym nie zarobie Aha Madziu musze Cie zmartwic ale zeby miec dobra gielde wypada miec serwer z PHP i MySQL malo ktory serwer darmowy daje takie mozliwosci .... pozdr

Ale wiesz to to wyglądałoby tak jak TU - prosta sprawa: opis i link do strony lub zdjęcia
A z tą giełdą u nas na tym forum to dobry pomysł jestem ZA!!!

Cytat:
madzia ma wlasnego informatyka

Ale nie myslcie, że Maciek napisał mi stronę nieeeeeee on mi ja kodował a resztę ja sama.

Juz powstał nowy dział i nazywa sie giełda ogłoszeń - sprzedam
KLIK KLIK więc jeśli macie coś do sprzedania to chętnie zamieszczę ogłoszenia Pusto tam póki co...

Cytat:
2005-01-03 16:50:00, madzia_83 pisze:
Juz powstał nowy dział i nazywa sie giełda ogłoszeń - sprzedam KLIK KLIK więc jeśli macie coś do sprzedania to chętnie zamieszczę ogłoszenia Pusto tam póki co...

No i gratulacje Zobaczymy jak sie rozwinie

Madziu trzymam kciuki za powodzenie Twojego pomyslu

Na efekty pewnie będzi mi długo czekać bo to TYLKO taki DODATEK do strony ale może w końcu znajdzie się ktoś chętny do zamieszczenia ogłoszenia. Póki co czekamy i dziękuję za wsparcie i pomoc

chyba sie znajde chetny

Quattro to dawaj na meila co chcesz

oki

tylko jeszcze nie mam foto...