8-9 stycznia Zlot WOSP i parada.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Plan przewidzianych atrakcji w wykonaniu Klubu Tuning Stalowa Wola w celu wsparcia Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy

Sobota 8 stycznia 2005 roku

Impreza motoryzacyjna

Miejsce: parking supermarketu Centrum
Początek imprezy godz. 10:00
Przewidywany koniec godz. 16:00

Będą przewidziane dwie konkurencje sprawnościowe:
I. Na najkrótszy czas przejazdu( KJSik mam nadzieje że na sniegu)
II. Na najbardziej efektowny przejazd 9 specjalnie ułożony tor aby można było się poślizgac na ręcznym itp, nie liczy się czas ale efektowność przejazdu)

Do tego wybór Autka Zlotu.

Będą barierki, muza, ochrona itp
Oraz pamiątkowe nagrody dla zwycięsców być może rozdane w niedziele pod MDK.
Czas trwania i wygląd poszczególnych konkurencje będzie bezpośrednio zależał od pogody jaka będzie w tym dniu.

Niedziela 9 stycznia 2005 roku

Parada ulicami miasta Stalowej Woli

Parada KTSW i czas i plan przesle smsami

Będzie to parada po ot aby powiedziec ludzią że coś ma miejsce pod MDK, dostaniemy naklejki, busika z megafonem itp

Wiec zapraszam wszystkich
Jeszcze cosik dopisze

No to wspaniałe wieści,
mam nadzieje że zdarze przygotować golfa do udzialu w KJS.

Dodałem info na strone klubowa. Pracuje na szybko nad plakatem do wydrukowania i powieszenia na aucie !!!

Witam wszystkich!Widze,że każdy jest chętny pomuc,ja oczywiście też jeżeli się do czegoś nadam,tylko co my mamy robić.Pingu nie podałeś żadnych informacji na ten temat,chyba że ja coś przegapiłam.albo dowjemy się dopiero na miejscu w sobote,bo spotkania nie będzie,tak?
Pozdrawjam klubowiczów...

ja tez moge pomóc jak cos to z rapciem po oponki pojade i sie wezmie je przywiezie.A reszta klubowiczów niech sie tez czyms zajmie bo jest troche robotki do zrobienia pozdrawiam wszystkich

czu jak z tym fimowaniem bedzie ?,co ostatnio rozmawialismy,rozloze dach i ogien conie ?;p

Patrisss z tego co slsyzlame to spotkanko jestr w piatek
Panie prezesie o kotrej dokladnie moze byc 19

Dziekuje Taz,za informacje...

Panowie tak mi cos strzelilo do glowy ze mozanby puscic reklame na gg
ale z 1 strony to dobre rozwiazanie]
a 2 to do 4 literek bo niekazdy przeciez mieszka tak blosko aby muc przyjechac nie ??

ja tez pomoge jak cos to dajcie znac pozdrawiam

bede na bank
bede dawal z siebie wszystko zeby jak najlepiej pomodz w przygotowaniach i w zlocie

mozecie na mnie liczyc

sugerowana godzina spotkania 19-20

no ja tez bede na bank
i bedfe robil tro co w mojej mocy
panowie ja bym proponowal godzine 19 wiecej mozna pogadac bo tak to potem pizdziaweka i dlugo nieustoimy

witam wszystkich klubowiczwow i gorace pozdro dla was. mnie niestety niebedzie na tym zlocie poniewaz wtym czsie pracuje chymm ale po zlocie mozeta wpasc na piwko do rzeszowiaczka ja was zprzyjemnoscia obslurze to do zobaczyska wnajbliszym cza sie paaaa buzka dla wszystkich

hmm...Matylda...kim jestes jesli mozna wiedziec?...obsluzysz u rzeszowiaka?....rzeszowiak chwal sie

Matylda to jest dziewczyna z penisem, siostra majera, !!

hehe skąd wiesz ze ma sprawdzałeś

heheh majer ale pojechales rzeszowiaka

ja osobiście nie sprawdzałem ale Polo mówi że ma to chyba ma !!
ona jak ona ale ważne czy ty masz !! bo jak ona jest dziewczyna i ma penisa to ty jesteś chłpakiem i może nie masz !!

rzeszowiak jak taki jestes ciekaw to sam sprawdz a nie tylko stwierdzasz ...

[ wiadomość edytowana przez: kaskader dnia 2005-01-06 16:13:57 ]

A co do to ch*** ma wspolnego ze zlotem WOSP ?