MotoNews.pl

Dobry mechanik w okolicy Krakowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jestem nowy w "rodzinie" BMW. Kupiłem e-36 jakiś czas temu i będę się musiał udać do serwisu... Czy możecie podać mi namiary na dobry i TANI warsztat w Krakowie lub okolicy? W autoryzowanym serwisie BMW wystraszyli mnie już w recepcji...

ASO podziękujemy już przed wizytą, no a po za tym wcale nie wiem czy są aż tak dobrzy. Jeżeli chodzi o dobrego speca od bmw to niestety znam takiego tylko w Katowicach.

Cytat:
2005-01-04 12:43:38, Aldik pisze:
Jeżeli chodzi o dobrego speca od bmw to niestety znam takiego tylko w Katowicach.

To podaj adres, co prawda jestem z Krakowa ale często bywam w Twoich okolicach, a też szukam jakiegoś machera od BMW. Chociaż może ktoś zna w małopolsce...

[ wiadomość edytowana przez: a_pawel dnia 2005-01-04 17:14:56 ]

Także przyłączam się do zapytania o dobrego mechanika w Krakowie Bardzo użyteczna była by taka informacja.

ul. szczecinśka w Krakowie, moze nie super tanio ale rozsadnie, pracuje tam Robert- naprawde spec jezeli chodzi o BMW!!!

ja jeżdże do gościa w BIBICACH kolo krakowa. robi tylko bmkami i naprawde ma pojęcie. moze garażu wypasionego nie ma ale zrobi wszystko. Jak do niego trafić?? niestety numeru nie mam.
jak wyjezdzasz z krakowa droga e77 na warszawe wjezdzasz do 1 miejscowosci Węgrzce. i w Węgrzcach trzeba skręcic zaraz za światlami w lewo. Jechac caly czas glowną drogą az po lewej stronie traficie na zaklad blacharski. gosc od bmw mieszka po drugiej stronie drogi.

tak, mieszkam w bibicach nieopodal, nie ma problemu z trafieniem a koles jest z tego co slyszalem bardzo dobry...
pozdr k1c

Firma EDIS na ul.Kotlarskiej za mostem jadąc do centrum. Czy dobry? wsystko zrobi oprócz blacharki, Czy tani?? Połowa ceny ASO. Muse tego z Węgrzc przetestować

[ wiadomość edytowana przez: jeronimo dnia 2006-05-12 13:47:20 ]

z Bibic obok Węgrzc.

Witam wszystkich, jestem po raz pierwszy na forum i zakupiłem właśnie BEEMWÓZ O mechaniku z ul. Szczecińskiej słyszę po raz drugi a na forum po raz pierwszy. Może ktoś jeszcze korzystał z jego usług? Potrzebuję aby ktoś kto się zna na BMW solidnie ocenił stan mechaniczny mojego autka i dokonał niezbędnych napraw. Co polecacie?

Pozdrawiam.

Jezeli chodzi o mechanike bmw najlepszy jest zdecydowanie Krystian z Warszawskiej 60 -KATOWICE. Jezeli jakies akcje typu zmiana parametrow komputera, kasowanie bledow, czy programowanie modułow To Diablo z Kujawskiej w Gliwicach

polecam punkt przy ul mitkowskiego, jak sie jedzie od ronda grunwaldzkiego monte cassino to po lewej stronie jest uliczka przy ktorej jest zwiazek narciarstwa polskiego nie da sie nie trafic... i w tej uliczce sa po prawej garaze i tam jest mechanika i nawet napisane ze specjalizacja bmw. moze punkt nie wzbudza zaufania ale chlopaki przeniesli sie z drogiego wypasnego warsztatu, ale za to jest tanio a naprawde solidnie i dobrze. sam wydalem tam ostatnio kilka stowek i jestem bardzo zadowolony. telefon komorkowy moge podac na priva

[ wiadomość edytowana przez: k1cyprys dnia 2006-08-27 18:46:45 ]