Jedź do Polski, Twoje auto już tam jest

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kliknijcie to...
Nieźle...

[ wiadomość edytowana przez: yony dnia 2005-01-04 12:46:33 ]

juz dawno widzialem ta aukcje i strone ale nie wklejalem bo to w koncu audi nie bmw ;] wlasciciel audi zawiadomil policje ale jak sie akcja skonczyla to nie wiem.

a tak w ogole to nie wiem czy mozna podawac linki do innego forum? Marcin jak z tym jest u nas?

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-01-04 13:05:44 ]

Czyli to autko rzeczywiście było kradzione i niemiec zawiadomił policje że to jego autko? Niekótrzy czasem w ogłoszeniach dają fotki innych autek.

Koleś na allegro zrobił sobie jaja. Zauważcie, że cena wyjściowa za te Audi S4 to 1 zł.
Coś tu nie gra.

Pozdro

czyli co bo nie bardzo kumam auto zoatało skradzine w niemczech i wystawione na allegro tak

1zł ale to nie była cena minimalna! Wiele osób tak wystawia autka, ja też kiedyś tak zrobiłem - jednak cene minimalną określiłem na dużo wiecej, ale nikt o tym nie wiem dopuki ona nie zostanie osiągnięta.

tak to jest kradzione auto na allegro bo bylem na niemieckiej stronie kolesia od tego audi i na jego forum byl temat i wlasnie link do aukcji na allegro. a poza tym to audi na allegro ma lewe papiery i numery bo ma od zwyklego audi 80 coupe quattro z silnikiem 2,3 rok 1989 a audi s2 ma pojemnosc 2,2 i nie wychodzilo w 1989r tylko od 1991 czy 1992.. przeszczep jak nic. koles nawet na auckji nie napsial ze to s2 bo w dowodzie pewnie ma audi 80 coupe hehe. jakis frajer by to lyknal tylko

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-01-04 14:12:56 ]

No to ktoś się wpier...li na niezłą minę.
Nie no, coś takiego to tylko w naszym kraju możliwe.

Cytat:
2005-01-04 13:49:45, draiwer5 pisze:
czyli co bo nie bardzo kumam auto zoatało skradzine w niemczech i wystawione na allegro tak

hehehe nie!!! rodzinka z niemiec poprosila tego polaka co sprzedaje zeby im na allegro wystawil !!!

cjanek to jest audi S2 nie S4.

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-01-04 14:31:26 ]

ale przynajmniej raz polacy dali dobry przykład, że nie tylko kradniemy ale również staramy się znaleść i oddać
A swoją drogą to ja też już miałem ogłoszenie sprzedaży bmw, jak można było je znaleść jeszcze na mobile.de - na szczęście usuneli, bo po co kto ma wiedzieć ile dałem