| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2005-01-05 18:06:44 Kolega umie naród zachęcić, szkoda, że ja mam inny motor, miałbym szansę na siurpryzę, a tak muszę odpuścić |
WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2005-01-06 22:39:46 a ja musze dodać abyć przypadkiem wału korbowego nie przestawił o 180 stopni bo to jush totalna maniana wyjdzie. Po drugie lepiej dać komuś zarobić (ja nie musze mam mechanika pod soba 4 piwka i wymienił mi rozrzad w omie) po co brac na siebie odpowiedzialnośc jak zle napniesz napinacz i pasek Tobie przeszkoczy to nie siolnik benzynowy gdzie tłoki sie nie spotkaja ( w najlepszym przypadku) z zaworami. A tak jak ktos coś zje... to musi zapłacić. A powiem ze tds należy do drogich motorów. |
Cati LOB MEMBER Rock 'n' Road Dark Side of The Moon | 2005-01-06 23:22:51
|
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2005-01-08 21:10:10 Zabloch, jesteś zuch, widzisz, jak się chce to można |
Thomi Opel Omega A Warszawa | 2005-01-10 12:10:39 misiek71 szczerze Ci powiem ze nie masz sie czym chwalić bo przepłaciłeś! A z drugiej strony to, po co ustawiać rozrząd??? Z tego co wiem ustawia się raz Na marginesie to jak by zabloch chciał jeździć po warsztatach, które jak spier...lą to potem i tak zawsze unikają odpowiedzialności, to by pewnie pytał o takowy.. Zabloch dobrze sie przyjrzyj się zanim zaczniesz rozpinać.. to moja rada ponad te dotychczasowe.. Ja zawsze robię też kilka obrotów kręcąc kołem pasowym.. W dieslu jest ciężko.. no ale.. Kiedyś robiłem Sonatę 2.0 DOHC i tam miałem ciekawy przypadek, kiedy to nie chciały się zgodzić znaki na kołach od wałków?!?! Powinna być linia prosta z 4 punktów.. I co się okazało? Po ustawieniu napinacza należało obrócić wałem 3 obroty i dopiero znaki pokryły się |
Thomi Opel Omega A Warszawa | 2005-01-13 17:17:02 No zaraz? Jak szlifujesz zawory to i trzonki powinieneś opuscić!
Nie rozumiem!?!?? |