MotoNews.pl

Wysadzili mu zabawke

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Wysadzili mu zabawkę

Kupił dziecku prezent, trafił na komisariat policji podejrzewany o terroryzm, a paczkę z prezentem wysadzono w powietrze na poligonie. Nieprawdopodobne? A jednak w Gdańsku to możliwe!

Taka historia przydarzyła się mieszkańcowi Gdańska. Zaczęło się od internetowej aukcji, na której gdańszczanin wylicytował 5-centymetrowy samochodzik. Zabawka była jednak uszkodzona - zrobił więc paczkę i odesłał pocztą do nadawcy.

W tym miejscu na scenie - a raczej pod drzwiami mieszkania mężczyzny - pojawia się policja. Tuż po północy zdziwionego gdańszczanina funkcjonariusze wyciągają z łóżka i zabierają na komisariat.

Przez kilka godzin zatrzymany próbował wytłumaczyć policjantom, że ów samochodzik to nie bomba, a zwykły prezent dla dziecka. Na próżno: dziecko samochodu nie zobaczyło, bo saperzy... wysadzili je w powietrze.

Jak się później okazało, paczka z zabawką wydała się podejrzana urzędnikom poczty. Czujni pocztowcy wezwali policję, a ta nie lekceważy takich wezwań.

Polska mieszkam w polsce

cholera ja w piatek będę wysyłał 5 paczek nie dużych zaczynam się bać

no za 5 paczek to troche posiedzis

czekam wlasnie na paczki z allegro

hmmm to po niedzieli forum bardzo opustoszeje

w kazdym badz razie Q God bless you and good luck

ja sie wywine... co najwyzej zatrzymaja wysylajacego

no niezle .... Polska to piekny kraj

Cytat:
2005-01-05 13:06:44, speedmaster pisze:
cholera ja w piatek będę wysyłał 5 paczek nie dużych zaczynam się bać

hahahaha miło było Cie poznać..
jak Cie wsadza to niestety nie wyslemy Ci paczki... przynajmniej ja, bo chlopaki to jeszcze przy odrobinie szczescia trafiliby tam gdzie Ty a ja??

hehe nie wysylaj mu Stormik bo moze byc zle

haha to mi przypomniało jakas kreskówke jak bracia ciagle za kratki trafiali a mamuska im tort z piła do metalu do niego wkładała....Hmm kurcze jak sie ta bajka nazywała.."Lucky Luke"?

niop to byl on A bracia chyba sie Dalton nazywali Tylko jak mial kon na imie?? Jolly Jumper?? czy to nie ta bajka??

Heheh dokładnie ta i to byli Bracia Dalton hahaha i najbardziej lubiłam jak na koncu udawał sie w strone zachodzacego słonca... echh wspomnienia

hehe bardzo lajna bajka nawet film fabularny byl kiedys

Ale lipa,teraz zawsze gdy będe czekał na nowe instrukcję do kolekcji to będę się bał

czy czasem Lucky Luke nie byl szybszy od swojego cienia ???

Był

czyli dobrze pamietalem

masz dobra pamiec

trzeba...