Atlas europy na cd...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktos moglby mi polecic jakis atlasik na cd?
bede bardzo wdzieczny
pozdrawiam

Ja mam taki mały, fajny. Sony Map się nazywa.
Trochę prymitywny jest, ale trasę podaje dobrze i czasy w miarę sensownie liczy.
No i jest malutki.

Też używam Sony. Prosty w obsłudze i dość szybko i dokładnie znajduje trasy.
Innym ale dużo większym i chyba płatnym programem jest M$ Auto Route. Można w nim ustawić nawet spalanie dzięki czemu wylicza kiedy należy napełnić zbiornik (kilka razy mi się to przydało ). POzwala też na określenie preferencji co do jakości dróg (główne, boczne) jak i zobaczyć co ciekawego jest w okolicy.

sciagam auto routejak szalec to szalec

Cytat:
2005-01-10 15:40:51, iampinki pisze:
sciagam auto routejak szalec to szalec

a skąd
Można wiedzieć?

Cytat:
2005-01-11 13:03:47, kisztan pisze:
a skąd Można wiedzieć?

a pewnie z netu
czyli mul ,osiol lub DC++

wyciagam stary watek bo sciagnalem sobie ladnie tego autro route europe...
dzisiaj sobie zinstalowalem a tu przykra niespodzianka bo niestety polski tam nie ma
dlatego pytanko...moze polecic ktos jakas mape polski na cd?
dzieki bardzo
pozdrawiam

Navigo Polska i inna Navigator (chyba) ta druga lepsza.

Cytat:
2005-02-20 20:08:11, iampinki pisze:
wyciagam stary watek bo sciagnalem sobie ladnie tego autro route europe... dzisiaj sobie zinstalowalem a tu przykra niespodzianka bo niestety polski tam nie ma dlatego pytanko...moze polecic ktos jakas mape polski na cd? dzieki bardzo pozdrawiam

A szukałeś 'POLSKA' czy 'POLAND'

Uzywam tego do ustalania wakacyjnych/zimowych wyjazdów w Polsce (możliwość podejżenia atrakcji turystycznychw okolicy trasy przejazdowej) i nie miałem takich problemów. Może ściągnąłeś mapę zachodniej europy

wsumie to jest tam napisane ze to zachodnia europa...ale to sie okazalo dopiero po sciagnieciu, przed sciaganiem nie mialem o tym pojecia...ale i tak mi sie przyda bo sa tam ladnie opisane niemcy
moglbys podac mi dokladna nazwe tego auto routa zeby byl atam polska?
dzieki

[ wiadomość edytowana przez: iampinki dnia 2005-02-21 09:53:32 ]

Microsoft AutoRoute Express Europe 2000