PLAC na KJSka & plajtki WOSP

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzis rozmawialem z kierowniczka i plac na KJSa jaki nam dala to ten duzy gdzie na zlocie staly samochody tak do polowy od strony opla i petrochemii.

Wyznaczcie trase z uwzglednieniem tego terytorium a co z reszta placu to niewiem, mozliwe ze bedzie mozna tam postawic jakies furki cpo przyjada ale nei jestem tego pewien.

Jak cos to prosic kierowniczke CENTRUM i z nia rozmawiac.

Plac na ktorym yl KJS podczas zlotu w pazdzierniku i ten przed glownym wejsciem odpada na 100% gdyz pozostawia to dla klientow sklepu.

A co do plajtek WOSP to mam plajtke ADAMA, DRACA i GRZESIA USA a jutro odbieram KOMPRESORA i GALLUSKA.

Beda one do odebrania od 20 na statoilu a dracowi dam w sobote w szkole jak sie nie pojawi wczesniej.

KOMPRESORA????- nie pomylilo ci sie? skad on tam sie wtrzasnal?

A czuczowi juz dales?

jak to skąd z ksiezyca spadł Bez obrazy adam

[ wiadomość edytowana przez: majer dnia 2005-01-06 17:39:01 ]

Czyli tyle mamy miejsca, myśle że bedzie ciekawa trasa przejazdow
Kto układa kjsa ?

darco tak mi sie wydaje z kims jeszcze

Lepiejbo tamta czesc jest równiejsza.
Adam nie przesłyszałe sie kompresora sam dawałem miniowi zdjecie. Baa Ewa i momek tez maja.
Jutro ci wyjasnie . Ps. Kompresor był zawieszony a nie wyrzucony z klubu pamietaj o tym !!! Kilka razy ci tłumaczyłem dlaczego.

no jak taki terenik bedzie zajmowal kjs to spoxik
a panowie pamietajscie o spociku jutro o 21
pozdro dla klubu

Dzieki za naplajtke, jesli pozwolicie pocium panowie to z checia zajme sie z kims kjsesem, mam juz nawet masakratyczno niebanalna koncepcje hopy . Strzaleczka .

Jak bedzie hopa to odpadam.
Gallus uderz do kompresora on pomzoe ci z kjsem - jakcos bedzie jutro na spotkaniu ugadacie szczeóły ok ???

hehe z hopa zartowalem, bo nawet nie ma miejsca na lotnisko, a co do jutro, to tak jak mowilem wczesniej jak na 22 sie nie wyrobie, a moze to byc i nawet 23, zalezy od tego czy sie szybko uda wszystko w lublinie zalatwic . Pozdrawiam

Moglibyscie (adam) zalatwic mi tez plakietke przeciez mam urodziny w niedziele hehe

musisz sie leszed odruzniac hehe złozysz sobie bluzke z duzym napisem" HWDP mam urodziny "!!!!!!!!!!

Chciałem naisac zeto był mój bład.
Nie wiedziwlem ze tylko zarzad ma plakietki. Dlategosorry - nowych juz nie zrobia bo dzisiaj skonczyli robić plajtki o 16ej.
Zrobimy za to do nastepnego zlotu kazdemu plajtke KTSW taka na smyczy itp ...

Sorry lechu za to. Ps. Do tego trezba by meic fotke która mi dajesz od 2 mcy ....

czuczu wybaczam ci nic sie nie stało

mysle ze kjs bedzie zarabisty i wogle nie za latwy ...
zrobcie taki zeby kosa sie nie mylil jak na jesiennym zlocie a z plakietkami to szkoda ale wybaczam ci czuczek ... skoro masz zrobic wszystkim to spoko

Kaskader......ja specjalnie tak na jesiennym...żeby inni mieli szanse.......przecież normalne że bym wygrał

tak tak