Jaki to spoiler, moze ktos ma do sprzedania?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam,

mam pytanko czy moze ktos z was wie jaki to jest spoiler na zalaczonym zdjeciu? czy to jakis fabrycznie montowany czy jakies inny. moze wiecei gdzie moge taki nabyć?

SPOILER

pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: urg dnia 2005-01-07 07:44:56 ]

Irmscher Rear lip spoiler i 40 01 431 lub i 40 01 401
podróbki nie mam pojecia, a oryginał pewnie u irmschera

[ wiadomość edytowana przez: urg dnia 2005-01-07 07:46:56 ]

[ wiadomość edytowana przez: urg dnia 2005-01-07 07:51:00 ]

dzieki wielkie,

w polsce jest ktos kto sprzedaje takie rzeczy, czy to sie zamawia po prostu w Oplu?

ELO!

fresh: Jak chcesz iść na bogato to wal do Opla albo bezpośrednio do producenta.
A jeśli chcesz, żeby Oma łądnie wyglądała ale bez wydawania fury kasy to polecam Allegro. Kiedyś chyba widziałem coś takiego do sprzedania, ale ręki nie dam sobie uciąć.

Naprościej będzie jeśli wbijesz sie na jaką kolwiek przeglądarkę i poszukasz.

Pozdro
Sennin

Poszukaj na allegro.pl tam kiedys widzialem za jakies 170zł

No i jest
Spojler

130 zł nie pieniądze, ciekawe czy jest ze swiatłem stopu?
bo cena irmschera to inna czasoprzestrzeń 1400zł

Za 1400PLN jak się człowiek uprze to kupi komplet... progi, zderzaki i spiler...

A cene łatwo wytłumaczyć:
150 - koszt produkcji
450 - marża
800 - znaczek producenta :]

I wszystko jasne...

Cytat:
2005-01-07 10:22:29, urg pisze:
130 zł nie pieniądze, ciekawe czy jest ze swiatłem stopu? bo cena irmschera to inna czasoprzestrzeń 1400zł

Dokładnie,ten to jakaś podróbka.Ale nie ma co się cudów spodziewać za nowy spojler kosztujący 130zł.

dzieki chłopaki

na allegro juz szukałem, w zasadzie to od tego zaczałem...
i ten spoiler juz tez znalazłem jakis czas temu ale niestety to nie jest to o co mi chodzi, nie ten kształt
...no i ten stop.... fuj fuj

nie chce wydawac kupy kasy na markowe rzeczy ale napaliłem sie na maxa na wlasnie taki...jesli ktos mi znajdzie taka dokładnie podróble za 130 zł to ok. nie ma problemu i biore od razu ale jak na razie tak sie nie stało wiec szukam dalej

poza tym to mam zamiar zalozyc tez taki fajny spoilerek tlnego zderzaka (tai z wycieciem na wydech) moze ktos cos polecić?
widziałem takie na allegro ale nie wiem jak to z jakoscia wyglada, warto?

co myslicie na ten temat?

pozdr.

Wszystkie polskie podróbki,produkty z żywicy to kupa G...a.Źle spasowane,pękające.Oczywiście można je doprowadzić do ładu,bo sam to robiłem,ale to nie jest to.Lekkie uderzenie w słupek itp. i od razu pęka,lub odpryskuje warstwa powłoki.Wiadomo coś kosztem czegoś.Jak czcesz soś porządnego to kupuj produkty z ABSu,ale wtedy licz się ze cena będzie kilkakrotnie wyższa.

no i wszystko jasne
jak by ktos był ainteresowany to otrzymałem odp z salonu firmowego opla w poznaniu.

Spoilery:
i40 01 431 ( dla roczników po 1999)
oraz i40 01 401 ( dla roczników 93-99)
są dostępne, jakolwiek na zamówienie.
Cena netto spoilera niezależnie od modelu
wynosi 1050 PLN + 22% VAT-u.

pozdrawiam