MotoNews.pl
1 AUTO GLOB - spoko mechanior (77149/0)

AUTO GLOB - spoko mechanior

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
ostatnio nawaliło moje Espero - niezły wydatek miałem:
wymiana rozrządu i pompy wodnej - 700zł
wymiana elektryki - cewka, kop. palec rozdziel., kable - 400zł
wymiana 2 szklanek - jedna poprostu stanęła w miejscu - 300zł
niezłe koszta - mechanior nie wiem jakie ma ceny w stosunku do innych mechaników, ale jak mu powiedziałem że jestem totalnie spłukany (naprawde tak jest bez kitu)to ROZŁOŻYŁ MI PŁATNOŚCI NA RATY, pierwszy raz sie z czymś takim spotkałem - do tego w Warszawie - mam do niego blisko - bo z drugiej strony ulicy - auto nie chciało odpalić - podjechał swoim wózkiem i mnie scholował (nie wziął za to ani grosza).
Firma nazywa sie AUTO GLOB właściciel: Dariusz Śliwka aotoglob@op.pl zakład mieści sie na ul.Powstańców (w Ząbkach ..... robi młody chłopaczek ale widać że się zna na rzeczy
Polecam .... chociaż naprawde nie wiem jakie ceny mają inni
teraz auto nareszcie chodzi jak powinno. Nie wiem jak długo ale narazie jest ok.
Pozdrawiam.

sorry - źle napisałem maila
poprawny adres:

autoglob@op.pl

tel.:
22 7629065

Pozdrawiam.

Ja tam się nie znam ale wydaje mi się że wycena wymiany elektryki na 400zł to lekka przesada. Chyba że było coś jeszcze robione a ty nie napisałeś tego
pozdr

wymiana rozrzadu tez nie tania - no a holowanie na druga strone ulicy (tak napisales) to chyba by byla przesada gdyby cos kosztowalo

700 stów za rozrząd???- ale chyba z materiałami nie sama robocizna?

ps. rozrząd robiłem raz u mechaniora (120 robocizna)
a teraz robiłem sobie sam razem z przymusową wymianą pompy

nawet z materialami to drozyzna

nieee no ludzie.... tani mechanik nie ma co

Na pewno są tacy, którzy jeszcze więcej zedrą, ale żeby się zachwycać... ehhh....