Moj nowy nabytek.....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Z racji tego ze wszystko dograne i tylko laweta pozostaje.....
przedstawiam ...FORD TAUNUS 17m P7B rocznik 71.
Auto do wymiany ma w zasadzie blotniki tylnie..tapicerka ...lakier i kosmetyka .Reszta cacy .
a wyglada tak

furka jest piekna szkoda tylko, ze nie fiat ale wiesz, ze my tu mamy jazde na fiaty. W kazdym razie czekamy na fotki oryginału.

ja lubie stare fury ....nie wazne czy fiat czy nie....wazne by byl klasyczny

jesli to ten czarny to wyjatkowo l;adny egzemlaprz u mnie na osiedlu sasiad ma takiego tylko mleczno niebieskiego. ja wole dziobaka

sam kiedys mialem taunusa... tyle ze MK4

Eeech Taunus. Od zawsze kojarzy mi sie z 12m wuja. To była fura (właściwie jest tylko służy teraz jako grzęda)... i te v4 pod maską. Właściwie jakby sie przyłożył i włozył odpowiednie fundusze to dałoby sie go pewnie uratować.

To ten egzemplarz ze zdjęć?? Jeśli tak to RATULUJĘ, wygląda wypasienie. Mam nadzieję, że swojego Fiata się pozbędziesz, powinien przejść remoncik.

Cytat:
2005-01-07 23:08:51, moch pisze:
To ten egzemplarz ze zdjęć?? Jeśli tak to RATULUJĘ, wygląda wypasienie. Mam nadzieję, że swojego Fiata się pozbędziesz, powinien przejść remoncik.

Ponton jedzie do wawy do kolekcjonera....ktory mial w swoich zbiorach kanciaka uwaga rocznik 67 w stanie FABRYKA....ale splonal w warsztacie ktory ktos podpalil....ale posiada takie auta jak DS.....De-lux ....garb cabrio...audi 100 coupe ...i kilka innych ..z tego kilka pierwszych juz w stanie fabryka..dlatego ponton bedzie w dobrych rekach. A tauniak jest srebrny bedzie czarny .....tak w srodku ma dla tych co mysla ze automat .....to jest to manual w ukladzie H

Fajna furka...a już myslałem , że to ten ze zdjęć z pierwszego postu....
Swego czasu był prezentowany w V-Maxie taki Taunus...tylko ja się troszkę na nich nie znam , ale któryś z redaktorków miał takiego ( bodaj CeHaYgrek ) jasno niebieskiego i tam był V-4 motorek... fajnie pracował .... może to był MK4... nie wiem..
W każdym razie Bullit , jak będe przejeżdżał koło Ciebie , to zatrzymam sie koło niego i co nieco sobie go pooglądam...
Dobrze , że Ponton idzie w dobre ręcę...P.S. szkoda Kanta '67....
Pozdrowionka. Piotrek.

Cytat:
2005-01-07 23:54:43, Peyyoo125 pisze:
Fajna furka...a już myslałem , że to ten ze zdjęć z pierwszego postu.... Swego czasu był prezentowany w V-Maxie taki Taunus...tylko ja się troszkę na nich nie znam , ale któryś z redaktorków miał takiego ( bodaj CeHaYgrek ) jasno niebieskiego i tam był V-4 motorek... fajnie pracował .... może to był MK4... nie wiem.. W każdym razie Bullit , jak będe przejeżdżał koło Ciebie , to zatrzymam sie koło niego i co nieco sobie go pooglądam... Dobrze , że Ponton idzie w dobre ręcę...P.S. szkoda Kanta '67.... Pozdrowionka. Piotrek.

no ja tez mam V4 1.7 .....fura bedzie stac jeden dzien a pozniej idzie do garazu......chyba zrobie dzien dla odwiedzajacych

Cytat:
2005-01-08 00:05:41, BULLITT pisze:
chyba zrobie dzien dla odwiedzajacych

Na wszelki wypadek podaj datę... i czas.. bo miejsce znam..
PZDR

z przodu przypomina starego wartburga nie w moim typie zupelnie

Cytat:
2005-01-07 18:24:14, BULLITT pisze:
Z racji tego ze wszystko dograne i tylko laweta pozostaje..... przedstawiam ...FORD TAUNUS 17m P7B rocznik 71. Auto do wymiany ma w zasadzie blotniki tylnie..tapicerka ...lakier i kosmetyka .Reszta cacy . a wyglada tak

jest jeden taki w szczecinie. oczywiscie nie w tak idealnym stanie, no i 4-dzwiowy, ale ta sama generacja taunusa

moj tez idealny nie jest ..ale z blacharki to ma do wymiany blotniki tylne ....trzeba kupic reperaturki o 90zl i lakier.....a reszta jest okej..bo blacha byla robiona i jest okej.

A ile zapłaciłeś za tego taunusa?

fajna furka te starsze autka są najlepsze

Cytat:
2005-01-08 11:55:16, Hycelius pisze:
A ile zapłaciłeś za tego taunusa?

wymienilem sie za pontona i jeszcze mi doplacono ....ale kupisz taka fure w granicach 3-4 tys....w stnie roznym.....moj jest do kosmetyki.

czy to taunus z allegro od goscia Gino 123???

Gratuluje nowego zanabytku

a ja dalej szukam TA .....i wszedzie szajs

-----------------
http://plepleple.pl

Cytat:
2005-01-08 13:51:10, el_comendanto pisze:
czy to taunus z allegro od goscia Gino 123??? Gratuluje nowego zanabytku a ja dalej szukam TA .....i wszedzie szajs

nie moge edytowac postow wiec jestto wlasnie Ginowy tauniak.