MotoNews.pl
10 Futurystyczny tuning (77272/26)

Futurystyczny tuning

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co powiecie na to?????
Obrazki na ftp/tmp/werkid/tuning

daj ajkiegos normalnego linka za cholereniemoge nic z tego otworzyc

ftp.daewoo.lublin.pl
a tam dopiero odpowiednie katalogi

Cytat:
2005-01-08 00:37:06, werkid pisze:
ftp.daewoo.lublin.pl a tam dopiero odpowiednie katalogi

A naprawdę nie można tego podać jakoś konkretniej i "po ludzku" ??
...jest pod okienkiem do wpisu taki "klawisz"....adres URL
...jak się tak nie da to prosimy inaczej ale BEZ "REBUSÓW"!

mi to sie w ogole nie otwiera..ftp wymaga hasla..litosci..

ftp://vektor_ftp:ftp2004_vek@ftp.daewoo.lublin.pl/

a potem tmp/werkid/tuning

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2005-01-08 15:13:54 ]
[ powód edycji: Chcialem dać aktywny link, ale nie da rady (ftp)... ]

koles z tira jest zeczywiscie mocny ale kolesie w maluchu komentaze supermaja usmialem sie hehe

strciłem na walkę z tym chyba z 10 min - później się poddałem - byłem juz w twoim katalogu, ale sa tam tylko jpg które są puste... ogólnie to jakiś dziwny serwer - kiedyś próbowałem ściągnąć od nichg ks. serw. z podobnymskutkiem, może tak normalnie powklejasz zdjęcia ....

Nie wiem o co wam chodzi. Mnie wszystko dziala pieknie. Akurat na tego ftp'a loguje sie z IE, zaznaczylem zeby zapamietal haslo i teraz tylko klikam na w Ulubionych i sie ladnie otwiera i wszystko dizala

ftp://vektor_ftp:ftp2004_vek@ftp.daewoo.lublin.pl/tmp/werkid/tuning
zpliki jpg które wyglądają na puste w rzeczywistości nie są. Albo otwieracie w przeglądarce raz klikając na nie, albo kopiujecie na swój komp komendą zapisz odnośnik jako. Musi się udać!
Powodzenia !

Jesli chodzi o ta honde to mnustwo pracy i funduszy musialo pojsc na ten "projekt" mi szczeze mowiac az tak kompleksowy tuning nigdy sie nie podabal w sensie ze ja bym az tak nigdy swojego bolidu nie przerobil ale robi wrazenie widac fachowa reke (ale desinger wnetrza to sie chyba star terka naogladał ) jesli chodzi o tira to domyslam sie (bo nie zdzierałem) ze chodzi o ten film co kolesie w malczanie podazaja za pomykajacym i ciagle wyprzedzajacy tirem (w zimie) i co moge powiedziec chyba sie gosciowi spieszylo

Taki tuning mi sie podoba niepowiem. Jeżdzac jednak tym to bym muisł sie sam stuningować jakieś czółki na głowe czy coś bo bym wygladał jak obcy w tym smaochodzie No ale wracając do polskich reali zostaje mi tylko pomażyć albo kupić sobie owe czółki

uff - udało się wreszcie, nie no myślicie, że to prawdziwe jest - mi to wygląda na jakiegoś photoshopa - ale jeśli nie mam racji to jest to jakieś nieporozumienie... kto by takim czymś jeździł - chyba Vader - jeśli wrócił na dobrą stronę mocy