Spotkanie na Mazurach?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak ostatnio troche nad tym rozważałem i wpadłem na pomysł, aby zorganizować spotkanie w lato na mazurach dla uczestników naszego forum i może innych fascynatów marki BMW. Ponieważ mieszkam w krainie tysiąca jezior mówłbym poszukać jakiejś fajnej miejscówki nad jeziorkiem na 2,3 dni gdzie można by było przyjechać pod namiot lub domek (nawet z rodziną). Co wy na to?

dobry pomysł, ale czy oby nas komary nie zjedzą?

Jeśli spotkanie dojdzie do skutku to będzie tyle fascynujących tematów i rozmów, że na te biedne komary nikt nie będzie miał czasu zwracać uwagi.

komary to jeszcze nic gorzej się od dziewczyn opędzić a jeszcze bmw to jak miód na misia

dobry pomysł- jak dojdzie do realizacji to możecie na mnie liczyc

Jestem za a nawet za
Postaram się dopasować do terminu którego jeszcze nie ma

Super pomysł, lecz szkoda że "aż" na Mazurach. Może by tak bardziej neutralny teren, np. środek Polski

jestem za tylko nie w lipcu!!!!!! Tak to z przyjemnoscia przyjedziemy!!!!

Cytat:
Może by tak bardziej neutralny teren, np. środek Polski

to by bylo chyba gdzies kolo ŁODZI Tylko co tam mozna robic haha

wiem że nie każdemu jest bliko przyjechać ale uwierzcie naprawde że na mazurach jest o wiele fajniejszy klimat niż w łodzi, więc warot pojechać troche dalej a jeżeli ktoś by chciał zostać na dłużej to też można załatwić tydzień czy dwa żaden problem.

czesc wszystkim

pomysl jest

co do odleglosci ze slaska hmm, za niedlugo bede miec gaz wiec

w zeszlym roku bylem na 2 zlotach (fso) i takie imprezy sa

pozdrowienia

o przypomnialo mi sie jeszcze jadna rzecz,

jak jedzie conajmniej kilka samochodów w kolumnie to jest niezla zabawa ( oczywisc wszystko zgodne z przepisami ),
szczegolnie w trakcie wyprzedania gdy na lewym pasie sunie 10 samochodów jeden za drugim

ja jestem za,

pozdrowienia dla wszystkich milego weekendu